Αλλάζουν όψη 186 οικισμοί της Δυτικής Ελλάδας μετά την σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας προϋπολογισμού 23 εκατ. Ευρώ.

Ολικό λίφτινγκ σε εισόδους και εξόδους 186 οικισμών στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκινάει μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το έργο, ευελπιστώντας στην ανάδειξη των οικισμών αυτών:

«Η Δυτική Ελλάδα είναι γεμάτη με πανέμορφους τόπους, ιστορικά σημεία, γραφικές κωμοπόλεις και χωριά. Αυτή την ομορφιά θέλουμε να αναδείξουμε μέσω του μεγάλου έργου αισθητικής βελτίωσης της εισόδου και εξόδου 186 οικισμών που βρίσκονται σε εθνικές και επαρχιακές οδούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αλλάζουν όλα στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Με 23 εκ. ευρώ που αντλούμε από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης» ξεκινάμε την μεγάλη προσπάθεια για να δείξουμε ότι… «σαν τη Δυτική Ελλάδα δεν έχει»!

Και ο στόχος μας είναι, αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί. Γιατί ο τόπος μας, δεν είναι μόνο οι μεγάλες πόλεις και τα πολύ γνωστά τοπόσημα. Ο τόπος μας είναι κάθε σπιθαμή γης. Και αξίζει το καλύτερο!»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr