Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η μοναξιά σκοτώνει»: Νέο τραγούδι από τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη

«Η μοναξιά σκοτώνει»: Νέο τραγούδι από τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης εμφανίζεται απόψε το βράδυ στον Κόμη στα Πατήσια

«Η μοναξιά σκοτώνει» τιτλοφορείται το νέο δισκογραφικό βήμα του Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη σε Ελληνικούς στίχους Στέλιου Μαργωμένου, Αγγλικούς Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη και μουσική Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη.

Ένα τραγούδι ερμηνευμένο με τον ξεχωριστό τρόπο του Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη που ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και παίζει δυνατά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μουσική: Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης
Στίχοι: Στέλιος Μαργωμένος
Αγγλικοί στίχοι: Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης

Ενορχήστρωση – Music Production – Ηχογραφήσεις: Dimitris Keramidakis

Ακουστική κιθάρα: Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης
Πιάνο – Keyboards: Dimitris Keramidakis

Μίξη: Γιάννης Βαφειάδης
Mastering: Γιάννης Βαφειάδης
Sound Design: Rosewood Studios

Σκηνοθεσία – παραγωγή: Νίκος Τσεγκέλης

Ζωντανή εμφάνιση στον Κόμη

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης την Παρασκευή 31 Μαρτίου θα εμφανιστεί στο Νεοκλασσικό του Κόμη στα Πατήσια.

Ο ίδιος αποφάσισε να μας αποκαλύψει τι θα δούμε στο live του.

«Γεια και χαρά παιδιά. Βαρέθηκα τα δελτία τύπου στην τυπική φόρμα: «Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης…. κ.τ.λ.». Σας γράφω εγώ λοιπόν.

Είμαι ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης και την Παρασκευή 31 Μαρτίου, σας προσκαλώ στην Σκηνή του «Κόμη» στην Λασκαράτου στα Άνω Πατήσια, να βρεθούμε και να τραγουδήσουμε. Σε έναν πολύ οικείο χώρο σε εμένα μα και πολλών από εσάς, που στέκει εκεί δεκάδες χρόνια και έχει φιλοξενήσει καλλιτέχνες και Καλλιτέχνες.

Θα χαρώ πολύ να είστε εκεί. Το πιάνο του Κόμη θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί νότες και φωνές. Λόγια και στιγμές. Αισθήσεις και αισθήματα.

Το πρόγραμμα ξεκινά με την Βέρα Ζάγκαλη, μια νέα ερμηνεύτρια και συνθέτις, που η λεπτότητα και η ενέργειά της θα ζεστάνει περισσότερο τον χώρο. Στο πιάνο θα την συνοδεύσει ο εξαιρετικός Στέφανος Ράπτης και το ρεπερτόριο θα είναι δομημένο από επιλογές της διεθνούς μουσικής σκηνής, ως επί το πλείστον. Πόσο ωραίο θα είναι όμως να ακούσουμε από την φωνή της και άλλες ελληνόφωνες δημιουργίες καθώς και δικές της, που θα μας προτείνει.

Με την κιθάρα μου θα ήθελα να μας κάνω «μια παρέα» και στη συνέχεια να καλέσω τον τραγουδοποιό και συνθέτη Στέλιο Κάτσαρη. Εμείς θα «παίξουμε – προτείνουμε» λόγια μελοποιημένα και μελωδίες με λόγο και Αιτία την τοποθέτηση στο Τώρα. Μια Πανηγυρική Προσευχή. Έναν Οδυσσέα που δεν γύρισε ποτέ στην Ιθάκη. Τον Μέσο Ανθρωπάκο που έχει Πλούτο but… his is only human after all.

Με την σειρά του ο Σωτήρης Διμπινούδης, «συνοδοιπόρος» σε ένα από τα πιο ιδιαίτερά μου projects «Σκηνοθέτης Ονείρων», θα με συνοδεύσει πιανιστικά και θα εκπέμψουμε ξανά αυτό που ζήσαμε όταν παίξαμε μαζί, αφήνοντας στην ατμόσφαιρα το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Η Μοναξιά Σκοτώνει». Γι’ αυτό προσπαθώ να μιλήσω με οικειότητα εξάλλου. «7 τραγούδια θα σου πω για να διαλέξεις τον σκοπό που θα μου πεις για να σου πω το σ’ αγαπώ» που έλεγε ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης.

Κάτι βράδια που πηγαίνω στον Κόμη Δευκαλίωνα, που 43 χρόνια τώρα παίζει την καλύτερη μουσική από τα decks του μπαρ του, ακούω κάποιες επιλογές που τόσο πολύ θέλω να τραγουδήσω για εσάς!!! Και θα είναι όλοι οι φίλοι μου εκεί. Ο Αργύρης, ο Λύκος, ο Παναγιώτης, η Μαριάνα, η Σοφία, η Κόμισσα και τ’ άλλα παιδιά κι όλοι μαζί ίσως πάμε αργότερα να βρούμε τον Βασίλη στην γνωστή γωνιά του.

«Με αγάπη,

Κωνσταντίνος»

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024