Σοβαρό τροχαίομε 3 τραυματίες σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στο ύψος του Μελισσοχωρίου λίγα λεπτά πριν τη 1 μ.μ.
Το ατύχημα προκλήθηκε μετά τη σύγκρουση δύο οχημάτων ενώ τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένα ζευγάρι και ένας άντρας ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr η σύγκρουση έγινε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Έρευνα για τα αίτια διενεργεί η Τροχαία Λάρισας, η οποία έσπευσε στο σημείο για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Για το περιστατικό κλήθηκε και πλήρωμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, το οποίο τελικά δε χρειάστηκε να συνδράμει.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).