Συναγερμός στον Άγιο Δημήτριο: Συμπλοκή ατόμων με τραυματίες – Βρέθηκε σφυρί
Τι εξετάζουν οι Αρχές για τη συμπλοκή έξω από εμπορικό κέντρο.
Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής (31/3), έξω από το εμπορικό κέντρο, Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο, καθώς υπήρξε συμπλοκή με τη συμμετοχή τουλάχιστον 20 ανηλίκων.
Σύμφωνα με την αστυνομία στη συμπλοκή ενεπλάκησαν δύο ομάδες από 10 άτομα και υπήρξαν τρεις τραυματίες.
Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών
Συγκεκριμένα τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι. Ένας 17χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Ο 16χρονος φέρει θλαστικό τραύμα στο μέτωπο δίπλα στο φρύδι, έχει καλή γενική εικόνα και δεν απαιτείται επιπλέον έλεγχος.
Ο 14χρονος έχει εκδορά στο μάγουλο και παρόλο που η γενική εικόνα του είναι καλή, ανέφερε πως δέχθηκε χτύπημα με το σφυρί και γι’ αυτό θα πραγματοποιηθεί κλινικοεργαστηριακός έλεγχος.
Και οι δύο θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για 24ωρη παρακολούθηση.
Στο σημείο βρέθηκε σφυρί
Στις Αρχές σήμανε συναγερμός και στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για να διερευνήσουν το περιστατικό και μάλιστα εντόπισαν ένα σφυρί, χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα τόσο για το αν το σφυρί χρησιμοποιήθηκε και προκάλεσε τους τραυματισμούς όσο και για αίτια του συμβάντος και αν εμπλέκονται σε αυτό συμμορίες ανηλίκων στην υπόθεση.
- Ιράν: Η ηγεσία του «έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση», κατά τον ΥΠΕΞ της Γερμανίας
- Τραμπ: Ο «πρόεδρος της ειρήνης» έχει ήδη εξαπολύσει περισσότερα πλήγματα από όσα ο Μπάιντεν συνολικά
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drones προκαλεί ζημιές σε διαμερίσματα και πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση
- Ο Τραμπ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο μπροστά στις κάμερες κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσιο
- Ιράν: Κατηγορεί τον Τραμπ ενθαρρύνει την πολιτική αποσταθεροποίηση και υποκινεί τη βία
