Περιστέρι: 24χρονος επιτέθηκε με τσεκούρι σε 22χρονο για τα μάτια μιας γυναίκας
Λόγους ερωτικής αντιζηλίας «βλέπουν» οι Αρχές
Ένας 24χρονος επιτέθηκε με τσεκούρι σε 22χρονο στο Περιστέρι το βράδυ της Τρίτης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 22:30, στην οδό Αγίου Ιερόθεου, οι δύο νεαροί συνεπλάκησαν μεταξύ τους και σε κάποια στιγμή ο 24χρονος χτύπησε με τσεκούρι στο κεφάλι τον 22χρονο. Ο τελευταίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Το σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο δράστης συνάντησε τον 22χρονο μαζί με 20χρονη, με την οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν και ακολούθησε έντονη λογομαχία που κατέληξε σε συμπλοκή. Σε αυτό το σημείο και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ο 24χρονος τον χτύπησε με το τσεκούρι.
Ενημερώθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, και λίγο αργότερα ο δράστης εντοπίστηκε από περιπολικά της Άμεσης Δράσης και συνελήφθη.
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Τρεις διασωληνωμένοι απο τη φωτιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών – Στο μικροσκόπιο οι εργασίες οξυγονοκόλλησης
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Υδρογονάνρθρακες: Στην τελική ευθεία η γεώτρηση του «Block 2» του Ιονίου
- Η άσκηση για καλύτερο ύπνο
- Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει απέναντι στον Τσίπρα: Μάχη Πολάκη με Παππά – Δούρου για την ηγεσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442