Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανθή Βούλγαρη: «Μου έκλεβαν κι εμένα τα εσώρουχα από την απλώστρα»

Ανθή Βούλγαρη: «Μου έκλεβαν κι εμένα τα εσώρουχα από την απλώστρα»

«Είναι κλοπή είναι και διεστραμμένη κλοπή», τόνισε η δημοσιογράφος.

Σε μια απρόσμενη αποκάλθψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (31/3) η Ανθή Βούλγαρη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Κοινωνία Ώρα MEGA», με αφορμή την υπόθεση στο Κιάτο, όπου γείτονας έκλεβε εσώρουχα από την απλώστρα γυναίκας, μοιράστηκε την σχετική, προσωπική της ιστορία και άφησε άφωνους τους τηλεθεατές.

«Μην γελάτε. Το έχω πάθει και εγώ. Όταν είχα έρθει στην Αθήνα, έμενα σε ένα ισόγειο στη Βούλα. Ήταν ο κοινόχρηστος διάδρομος και το δικό μου βεραντάκι. Πού να απλώνω κάλτσες και εσώρουχα;» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Άρχισα να παρατηρώ ότι έλειπαν εσώρουχα. Έχασα στην αρχή τις κάλτσες αλλά λέω ‘εντάξει, δεν φημίζομαι και για τη νοικοκυροσύνη μου’. Πήρα την αστυνομία, ήρθαν οι άνθρωποι, τελικά τα έκλεβε και εμένα ο γείτονας».

«Είναι φρικτή εμπειρία, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται; Εκτός του ότι είναι κλοπή είναι και διεστραμμένη κλοπή. Μην απλώνετε χέρι σε ξένα εσώρουχα. Είναι ανατριχιαστικό να σου κλέβουν τόσο προσωπικά είδη. Τι να τα κάνει;», κατέληξε η Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τι συνέβη στο Κιάτο

Αστυνομικοί στο Κιάτο συνέλαβαν έναν άνδρα, που έμπαινε στο σπίτι της γειτόνισσας και της έκλεβε τα εσώρουχα. Η γυναίκα αρχικά αντιλήφθηκε ότι της έλειπαν πολλά εσώρουχα και στη συνέχεια τον «τσάκωσε» στο υπνοδωμάτιό της.

Έτσι, την Τρίτη (28/3), ειδοποίησε τις αρχές. Στο σπίτι της μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων. Ο δράστης που είχε τραπεί σε φυγή εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024