Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Τσολάκη: «Σπαταλήθηκες σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας» - Η αμήχανη στιγμή στον «αέρα»

Ελένη Τσολάκη: «Σπαταλήθηκες σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας» – Η αμήχανη στιγμή στον «αέρα»

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα...

Την Ελένη Τσολάκη υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης (29/3) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο της, το τηλεοπτικό της μέλλον και το επόμενο βήμα στην μικρή οθόνη.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής προσπάθησε να τη συμβουλέψει να μείνει στο τηλεοπτικό μονοπάτι που είναι σήμερα και όχι σε αυτό που ήταν περίπου 10 χρόνια πριν, όταν ξεκινούσε.

«Νιώθεις ότι πολλές φορές είσαι αιχμηρή και ότι μπορεί να πληγώνεις κάποιον με το σχόλιό σου; Ενώ δεν είναι αυτό το στυλ σου, σε έχω σαν παρουσιάστρια που είσαι σαν δροσερό νερό, νομίζω ότι σπαταλήθηκες κάποια στιγμή σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας, τώρα μην αρχίσουμε το πότε. Όταν ήσουν σε πάνελ μπορούσες να παρασυρθείς πολύ εύκολα και να γίνεις αιχμηρή», της είπε ο Γρηγόρης κάνοντάς την να αισθανθεί άβολα.

«Δεν το αναιρώ αυτό που λες», του απάντησε και αναφέρθηκε στον γάμο της. «Με τον Παύλο είμαστε μαζί επτά χρόνια. Έναν χρόνο μετά τον γάμο μας έγραφαν ότι χωρίσαμε. Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια άλλαξαν πολλά επαγγελματικά και προσωπικά».

Για τη δύσκολη καθημερινότητά της με τον σύζυγό της, δήλωσε: «Είναι δύσκολη η συνθήκη, είναι αντίθετα τα ωράρια με τον σύζυγό μου. Αλλά βρίσκουμε χρόνο να βρεθούμε. Θέλει υπομονή και από τους δυο μας. Δεν έρχεται να με δει στην εκπομπή, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δεν θέλει να γίνει κομμάτι όλου αυτού του πράγματος και αυτό μ’ αρέσει σε εκείνον».

Τα τηλεοπτικά της σχέδια

«Τελειώνει φέτος το συμβόλαιο μου στο Open. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, υπάρχει θετική διάθεση και από τον σταθμό και από μένα. Είναι πάντα όμορφο να αναγνωρίζουν τη δουλειά σου μετά από χρόνια προσπάθειας, είχα κάποιες προτάσεις, όμως προέχει το Open», αποκάλυψε για το μέλλον της στην τηλεόραση.

Και πρόσθεσε: «Νιώθω καλά, αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει αυτή η εκπομπή. Αισθάνομαι ότι «πατάω» στα πόδια μου. Νιώθω στέρεη στο έδαφος και πιστεύω πως έχω στο μυαλό μου και ξέρω τι θέλω να κάνω, για πρώτη φορά ίσως. Πιστεύω ακόμη ότι στις εκπομπές που υπάρχει αγάπη πάνε καλά. Με χαρά θα έκανα πρωινό».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024