Το «παρών» θα δώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όπως και οι Αρχηγοί των Επιτελείων όλων των σωμάτων

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Τετάρτη θα προεδρεύσει, στις 10:00, στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, στις 8 Φεβρουαρίου 2023, κεντρικό ζήτημα ήταν η ολοκλήρωση της διαδικασίας προμήθειας των συστημάτων SPIKE με την υπογραφή των συμβάσεων, στις οποίες προβλέπεται αυξημένη συμμετοχή της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαντήσεις για τις αιχμές του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ζητούν τα κόμματα

Εν τω μεταξύ, στις 18 Μαρτίου, με ομόφωνη απόφασή του το ΚΥΣΕΑ προχώρησε στον ορισμό του νέου αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, του αντιστρατήγου Λάζαρου Μαυρόπουλου.

Το «παρών» θα δώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όπως και οι Αρχηγοί των Επιτελείων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού, για να παράσχουν διευκρινίσεις επί των προγραμμάτων που θα συζητηθούν.

Σύνοδο Κορυφής

Στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης στη δεύτερη σύνοδο κορυφής της «Διάσκεψης για τη Δημοκρατία», κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr