Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
15.000 υδρόμετρα θα αντικαταστήσει ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

15.000 υδρόμετρα θα αντικαταστήσει ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Στην αντικατάσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των υδρομέτρων θα προχωρήσει ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας δρομολογεί την αντικατάσταση του συνόλου των υδρόμετρων στο Δήμο που ξεπερνούν τα 15 χιλιάδες με νέας τεχνολογίας.

Με την Ένταξη της Πράξης «Ολιστικό σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης δικτύων ύδρευσης Δήμου Μαρκοπούλου Μεοσγαίας» με Κωδικό ΟΠΣ 5201842 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος – προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων», ο Δήμος δρομολογεί τις διαδικασίες για την διαγωνιστική διαδικασία.

Το προτεινόμενο σύστημα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, προβλέπει την δημιουργία ενός συστήματος συγκέντρωσης πληροφοριών, εποπτικού ελέγχου και διαχείρισης των δεδομένων του συνόλου των υποδομών ύδρευσης. Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα πάντα με τον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, θα γίνει εφικτός ο ολοκληρωμένος έλεγχος και η παρακολούθηση των εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων ύδρευσης και του συνόλου των υποδομών ύδρευσης, όπως και η συλλογή και αποθήκευση των σχετικών ιστορικών δεδομένων των στοιχείων των δικτύων ύδρευσης του Δήμου.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024