Ακόμα ένα επεισόδιο My Style Rocks προβλήθηκε σήμερα, Τετάρτη, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και φυσικά για ακόμη μια φορά επικράτησε ο απόλυτος πανικός μεταξύ των διαγωνιζόμενων.
Συγκεκριμένα, λοιπόν, όταν ήρθε η σειρά της Βασιλικής, η ίδια αποκάλυψε πως τσακώθηκε με την Χριστιάνα μέσα από τα social media και την έκανε μπλοκ, όταν αναδημοσίευσε στα Stories της μια δημοσίευση πρώην παίκτριας, της Νικολέτας.
Η τελευταία, που εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, έκανε μια δημοσίευση όπου αποδείκνυε πως η Χριστιάνα αντιγράφει ντυσίματα από βιτρίνες και πως νιώθει αδικημένη που έφυγε από το παιχνίδι ενώ κοπέλες που αντιγράφουν έτοιμα looks, βρίσκονται ακόμα μέσα.
Μάλιστα, τόσο η Emilia όσο και η Βασιλική σχολίασαν την ανάρτηση αυτή.
«Σκοτωμός» στο My Style Rocks με Βασιλική, Αιμιλία και Χριστιάνα
«Παιδιά, δεν θα πω ψέματα και με βγάλατε κι από τη δύσκολη θέση και ευχαριστώ, γιατί αποδείξατε ότι στιλίστα δεν έχω! Επειδή αντέγραψα μια φορά και εγώ μια βιτρίνα, που άλλες έρχονται από σχεδιαστές από πάνω μέχρι κάτω και κάνουν και χορηγίες αλλά αυτό δεν κατακρίνεται. Το δικό μας σας ενόχλησε, όχι άλλων», είπε η Χριστιάνα.
«Τέσσερα look είδαμε! Και εσύ έγραψες σαν απάντηση «στο τρίο της συμφοράς» και «στο τρίο της αποτυχίας». Τι φάση; Ποιο τρίο της αποτυχίας; Είναι πολύ κακό αυτό» ανέφερε η Emilia.
«Ξέρω πολλά αλλά δεν ήρθε η ώρα για να τα πω ακόμα! Θα μάθεις σύντομα τι φάση» απάντησε η Χριστιάννα Κατσιέρη.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας