Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς εντόπισαν οι Αρχές τον γιατρό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας ανηλίκου στην Κρήτη

Πώς εντόπισαν οι Αρχές τον γιατρό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας ανηλίκου στην Κρήτη

Οι καταθέσεις του ανήλικου θύματος έπαιξαν καθοριστικό ρόλο

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανηλίκου στην Κρήτη, με τον βασικό κατηγορούμενο, φερόμενο βιαστή και μαστροπό, έναν 66χρονο γνωστό μουσικό, να έχει ήδη συλληφθεί.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και ο 46χρονος γιατρός του νοσοκομείου Ηρακλείου, ο οποίος φέρεται να είχε τον ρόλο του «πελάτη».

Οι καταθέσεις του 15χρονου, σήμερα, θύματος ήταν αυτές που «έδειξαν» τον 46χρονο γιατρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος έχει αναφέρει πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με τον ρουχισμό, τα αξεσουάρ αλλά και το αυτοκίνητο του γιατρού, ενώ θυμόταν ακριβώς το σημείο και την ώρα του «ραντεβού» τους.

Μέσω του αυτοκινήτου, οι Αρχές οδηγήθηκαν στον 46χρονο, καθώς πρόκειται για σπάνια μάρκα η οποία δεν κυκλοφορεί στην περιοχή.

Μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, βρήκαν το αυτοκίνητο που έμοιαζε στην περιγραφή του παιδιού από κάμερες ασφαλείας και, μέσω ταυτοποίησης των πινακίδων, οδηγήθηκαν στον γιατρό.

Στην κατάθεσή του ο 15χρονος είπε ότι συναντήθηκε με τον 46χρονο, ωστόσο ο δεύτερος έφυγε «λόγω περιορισμένου χρόνου», ενώ ο γιατρός στην απολογία του είπε ότι πήγε στο ραντεβού αλλά όταν κατάλαβε ότι το παιδί ήταν ανήλικο, προφασίστηκε δικαιολογία και έφυγε από τον χώρο.

Ποινική δίωξη

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του γιατρού μετά την απολογία του.

Μόλις ο διοικητής του νοσοκομείου Ηρακλείου πληροφορήθηκε επισήμως για την εμπλοκή του υγειονομικού στην υπόθεση, τον έθεσε σε αργία για έναν μήνα.

«Χτες, 28 του μήνα, έλαβα έγγραφο από τον εισαγγελέα ότι άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του γιατρού. Άμεσα προχώρησα σε έκδοση της απόφασής μου σε αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού», λέει ο διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024