Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός ΕΣΥ ο γιατρός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας ανηλίκου στην Κρήτη

Εκτός ΕΣΥ ο γιατρός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας ανηλίκου στην Κρήτη

Οι έρευνες συνεχίζονται για την εύρεση τυχών και άλλων εμπλεκομένων

Την άμεση αποπομπή του γιατρού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας ανηλίκου στην Κρήτη διέταξε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ενώ ζήτησε από την Εισαγγελία να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του.

Πρόκειται για ουρολόγο στην ειδικότητα που εργαζόταν σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης, η παρέμβαση του υπουργού ήταν άμεση και έτσι ο φερόμενος ως εμπλεκόμενος δράστης βρέθηκε εκτός του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).

Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του «εγκεφάλου» της υπόθεσης, ενός 66χρονου, οποίος φέρεται να είναι πολύ γνωστός λυράρης της περιοχής.

Παράλληλα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Το απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου «ψώνιζε» πελάτες.

Αναζητούνται 29 άτομα

Συνολικά αναζητούνται 29 χρήστες της εν λόγω σελίδας ενώ ο 66χρονος είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να «αλιεύσει» όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και από άλλες ομάδες.

Το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» τον ανήλικο.

Ο λυράρης φέρεται πως είχε κανονίσει με το παιδί να συναντήσει τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων είναι πολύ γνωστός γιατρός στην Κρήτη και έχει προκύψει από την έρευνα πως έχει συναντηθεί με το παιδί αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού. Οι άλλοι δύο που κατηγορούνται για τον βιασμό δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Έχουν κατασχεθεί από τις Αρχές δέκα κινητά, δύο κάρτες SIM και υπολογιστές ώστε να αποκαλύψουν και άλλα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Οι γονείς του παιδιού φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024