Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο 3χρονος Zayn Sofuoglu οδηγεί Ferrari και τρελαίνει το διαδίκτυο

Ο 3χρονος Zayn Sofuoglu οδηγεί Ferrari και τρελαίνει το διαδίκτυο

Ο Zayn Sofuoglu στα βήματα του πατέρα του.

Μπορεί να είναι μόνο τριών ετών, αλλά ο Zayn Sofuoglu παίζει στα δάχτυλα την οδήγηση, με τις εικόνες του του πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari να κάνουν θραύση στο ίντερνετ.

Ο Zayn Sofuoglu από την Τουρκία είναι πιθανότατα ο νεότερος influencer στο διαδίκτυο. Κάνει κόλπα με μια Ferrari που φαίνονται σχεδόν αδύνατα ακόμα και για πολύ μεγαλύτερα παιδιά από τον ίδιο.

Στα τρία του χρόνια, οι γονείς του καταγράφουν τα κατορθώματά του και τα δημοσιεύουν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Διαθέτει πλέον πάνω από ένα εκατομμύριο followers.

Ο Zayn Sofuoglu οδηγεί μια κόκκινη Ferrari 1000 ίππων δεμένος σε παιδικό κάθισμα, προσαρμοσμένο στο δερμάτινο σπορ κάθισμα της SF90 Stradale.

Ο Zayn πατά με άνεση το ειδικά διαμορφωμένο πεντάλ του γκαζιού για να γυρίσει τη Ferrari και να σηκώσει ένα παχύ στρώμα καπνού με τα ελαστικά.

Το μυστικό του Zayn Sofuoglu

Ποιο είναι το μυστικό του Zayn; Φυσικά ο μπαμπάς του, Kenan Sofuoglu. Είναι πρώην οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας με πέντε παγκόσμια πρωταθλήματα και εκείνος που πέρασε το «μικρόβιο» της ταχύτητας στον μικρό του γιο.

Ο μικρός Zayn είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Τουρκία, ενώ έχει συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024