Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραγδαίες εξελίξεις με Μέσι και Μπαρτσελόνα

Ραγδαίες εξελίξεις με Μέσι και Μπαρτσελόνα

Ο Λαπόρτα φέρεται να ετοιμάζει ραντεβού με άνθρωπο απ’ το περιβάλλον του Λιονέλ Μέσι ώστε να δρομολογήσει την επιστροφή του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα.

Όσο ο Λιονέλ Μέσι… απομακρύνεται απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν και παραμένει ανοικτό το μέλλον του τόσο «φουντώνουν» τα σενάρια για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, έπειτα από δυο χρόνια στο Παρίσι.

Κι ας απαιτούνται τεράστιες υπερβάσεις και υποχωρήσεις κι απ’ τη δύο πλευρές, δεδομένης της πολύ προβληματικής εικόνας που εξακολουθεί να υπάρχει στα οικονομικά των «μπλαουγκράνα», προκειμένου να μπορέσουν το προσεχές καλοκαίρι να εγγράψουν νέους παίκτες.

Σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» Τζουάν Λαπόρτα δεν έχει εγκαταλείψει το σενάριο της ενδεχόμενης επιστροφής του «πούλγκα» στην ομάδα της Βαρκελώνης και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα σχεδιάζει ραντεβού με άνθρωπο απ’ το στενό περιβάλλον του Μέσι (πιθανότατα τον πατέρα του), προκειμένου να συζητήσουν όλες τις προϋποθέσει για ένα ιστορικό come back του 35χρονου σούπερ σταρ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024