Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ στα ραντάρ της ΑΕΚ

Αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ στα ραντάρ της ΑΕΚ

Στο κάδρο για την ΑΕΚ η περίπτωση του Έκτορ Μαρτίνες.

Στο μεταγραφικό μπλοκάκι της ΑΕΚ βρέθηκε τον χειμώνα το όνομα του Εκτορ Μαρτίνες.

Οι άνθρωποι της Ενωσης ψάχτηκαν για την περίπτωση του στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ, με την υπόθεση, ωστόσο να μην προχωρά. Η ΑΕΚ άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα της Αργεντινής, αλλά δεν κατάφερε να βρει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός άρεσε αρκετά στους «κιτρινόμαυρους» και όπως φαίνεται θα έχουμε νέο γύρο επαφών στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ και ο Μαρτίνες πιθανότατα θα βρεθεί και πάλι στο κάδρο.

Ο Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει να παρακολουθεί τον στόπερ της Ρίβερ και ο μάνατζερ του νεαρού, Ρενάτο Κορσί, δήλωσε πως είναι ενήμερος για το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον.

«Η αλήθεια ειναι πως δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποια πρόταση από την ΑΕΚ. Η Ρίβερ είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του, αλλά όχι στον δανεισμό του. Ο Νταβίντ Μαρτίνες θα ενδιαφερόταν να αφήσει την Αργεντινή για την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Μένει να δούμε αν η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση…», σημείωσε ο Κορσί.

Ο Μαρτίνες έχει γεννηθεί στο Μπουένος Άιρες, αλλά λόγω της καταγωγής της μητέρας του από την Παραγουάη είναι διεθνής με την τελευταία μετρώντας 9 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ και έχει περάσει επίσης από την Ντεφένσα & Χουστίσια. Με την ιστορική ομάδα της Αργεντινής μετρά 69 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ, ωστόσο φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το συμβόλαιο του 25χρονου με τη Ρίβερ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024. Δεν αποκλείεται, να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του η ΑΕΚ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους δεσμούς του Ματίας Αλμέιδα με τον σύλλογο της Λατινικής Αμερικής.

Δείτε τον Εκτορ Μαρτίνες εν δράσει:

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024