Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Masterchef: Επιστρέφει ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης

Masterchef: Επιστρέφει ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης

Θα γίνει πανικός απόψε!

Η Πωλίνα Βετσίνοβα, ο Παύλος Λούλης και η Γιώτα Λιοπετρίτη δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές του MasterChef με τα πιάτα που παρουσίασαν στη δοκιμασία του Mystery Box και καλούνται να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Δοκιμασία Αντιγραφής είναι γνώριμη και στους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, αφού έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και τα έχουν καταφέρει με επιτυχία. Γνωρίζουν, λοιπόν, καλά πως για να πετύχουν και πάλι τον στόχο τους θα πρέπει να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της συνταγής.

Ποιος παίκτης από το παρελθόν επιστρέφει;

Ποιος ή ποια, όμως, θα έχει την πιο αδύναμη προσπάθεια και θα πρέπει να μονομαχήσει με τον νέο «εισβολέα», για να κερδίσει την παραμονή του στο MasterChef 2023;

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από το περσινό MasterChef επιστρέφει για να διεκδικήσει τη θέση του στο διαγωνισμό, αποφασισμένος, αυτή τη φορά, να μην αφήσει την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου στη μέση.

Ο εξώστης «διχάζεται» και πάλι. Όμως, για πρώτη φορά, οι φετινοί διαγωνιζόμενοι φαίνεται να προτιμούν την είσοδο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο διαγωνισμό ενώ οι «εισβολείς» στηρίζουν τον φετινό διαγωνιζόμενο, που υπερασπίζεται τη θέση του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024