Επεισοδιακή αποχώρηση, με κλάματα και αρκετή ένταση.

Μονομαχία για την παραμονή στο MasterChef το βράδυ της Παρασκευής. Μέλη της κόκκινης και της μπλε ομάδας του reality που ηττήθηκαν στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής μια ημέρα νωρίτερα. Έτσι, αρχικά, ο Παύλος Λούλης από την μπλε ομάδα έθεσε υποψήφια προς αποχώρηση την Γιώτα Λιοσπερίτη ενώ η Σέβα Λογοθέτη από την κόκκινη ομάδα έθεσε εαυτόν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ποιοι ήταν υποψήφιοι

Τις δύο διαγωνιζόμενες του MasterChef ακολούθησαν στον… τάκο ο Νίκος Κόντός, η Μαρία Ματσούκαρου και ο Παύλος Λούλης.

Οι τρεις σεφ κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του μαγειρικού ριάλιτι, ως καλεσμένο αυτή τη φορά, τον Culinary Consultant του MasterChef, Νίκο Θωμά ο οποίος και είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο για τους διαγωνιζόμενους. Έτσι, πέντε διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το πιάτο αντιγραφής και να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Αμέσως μετά την προσπάθεια τους, όμως, ως είθισται, οι τρεις κριτές μαζί με τον καλεσμένο σεφ δοκίμασαν τα πέντε πιάτα και έκριναν ποιος ή ποια θα είχε μαγειρέψει για τελευταία φορά στο MasterChef.

Ποιος αποχώρησε

Από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, λοιπόν, έπρεπε να αποχωρήσει οριστικά η Σέβα Λογοθέτη! «Το MasterChef ήταν μια κλωτσιά που έπρεπε να μου δώσει κάποιος για να καταλάβω πραγματικά πως αυτό είναι που θέλω να κάνω. Σας ευχαριστώ πραγματικά για αυτή την ευκαιρία.» δήλωσε μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια, η πρώην παίκτρια του MasterChef. κατά την αποχώρηση της.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr