Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέες εκδόσεις για τα Jeep Renegade και Compass

Νέες εκδόσεις για τα Jeep Renegade και Compass

Τα plug-in υβριδικά, Renegade 4xe και Compass 4xe, αποκτούν μια ακόμα έκδοση που εστιάζει σε περισσότερη πολυτέλεια και ικανότητες ενώ το ήπια υβριδικό Compass e-Hybrid επωφελείται από την έκδοση High Altitude που εστιάζει σε περισσότερη άνεση χάρη σε μια σειρά από προσθήκες

Τα plug-in υβριδικής τεχνολογίας Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe εμπλουτίζουν τις επιλογές τους με την νέα έκδοση Upland η οποία συνδυάζει τον κόσμο της περιπέτειας και τις εγνωσμένου κύρους εκτός δρόμου ικανότητες των δύο μοντέλων, με μια σειρά στοιχείων που υπόσχονται περισσότερη πολυτέλεια και άνεση.

H διαμόρφωση Upland είναι διαθέσιμη στα Renegade και Compass με το καινοτόμο plug-in hybrid σύστημα 4xe, απόδοσης 240 ίππων, το οποίο χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία χωρητικότητας 11,4 kWh, προσφέρει υψηλή ισχύ, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50χλμ., αλλά και το πλέον προηγμένο σύστημα τετρακίνησης στην ιστορία της Jeep.

Με αυτό τον τρόπο τα Renegade 4xe και Compass 4xe είναι ιδανικά για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για τις πιο περιπετειώδεις διαδρομές. Ιδιαίτερη εστίαση δίνεται στις εκτός δρόμου δυνατότητες με προφυλακτήρες που προσφέρουν καλύτερες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, αλλά και καθίσματα τα οποία προσφέρουν υψηλότερη αντοχή στη σκληρή χρήση και εύκολο καθάρισμα.

Παράλληλα εντυπωσιακός είναι ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, full-LED φωτιστικά σώματα, πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και ψηφιακούς πίνακες οργάνων και multimedia διάστασης έως και 10,25 ιντσών.

Εκτός από τις εκδόσεις Upland, προστίθεται και η νέα έκδοση high Altitude για το Compass e-Hybrid, που εστιάζει σε μια πιο άνετη εμπειρία οδήγησης, αλλά και σε περισσότερη κομψότητα.

Το Compass e-Hybrid Ηigh Altitude που εφοδιάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία 48 διαθέτει νέους τροχούς 19 ιντσών με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα που αναδεικνύουν περαιτέρω το επιβλητικό στυλ του μοντέλου, ενώ στο εσωτερικό ο συνδυασμός υφάσματος και οικολογικού δέρματος με κόκκινες ραφές αναβαθμίζουν την premium αίσθηση της καμπίνας.

Όπως και στις υφιστάμενες εκδόσεις του Compass e-Hybrid, την κίνηση εξασφαλίζει το ήπιο υβριδικό σύστημα απόδοσης 130 ίππων και 240 Nm ροπής που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα υπό συνθήκες το Compass e-Hybrid να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, όπως για παράδειγμα κατά τους ελιγμούς στάθμευσης ή σε έντονες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024