Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alfa Romeo Tonale Edizione Bambini: Με εξοπλισμό για… ήσυχους γονείς

Alfa Romeo Tonale Edizione Bambini: Με εξοπλισμό για… ήσυχους γονείς

Ο δυναμισμός που εκπροσωπούν οι Alfa Romeo και η νέα Tonale είναι κάτι που η ιταλική φίρμα έχει κατά κάποιο τρόπο ήδη κατακτήσει. Πλέον όμως χάρη σε ένα πρωτότυπο η Alfa εστιάζει και στην ανάδειξη του οικογενειακού χαρακτήρα τoυ πιο πρόσφατου SUV της

Η Alfa Romeo παρουσιάζει ένα πρωτότυπο μοντέλο με αφετηρία την Tonale και προφανή σκοπό να αναδείξει τις οικογενειακές αρετές του πιο πρόσφατου SUV της.  H Tonale Edizione Bambini όπως ονομάζεται η πρωτότυπη έκδοση, αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση στις συνήθεις εξασφαλίσεις του SUV, μετατρέποντας το εσωτερικό του σε ένα ιδανικό χώρο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των μικρότερων επιβατών του.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της πρωτότυπης έκδοσης συγκαταλέγεται μια αλλαξιέρα υπό την μορφή μιας πτυσσόμενης επιφάνειας που βρίσκεται στο πορτ μπαγκάζ και επενδύεται από εύκολα καθαριζόμενο δέρμα χωρίς να αλλοιώνει την χωρητικότητα του χώρου αποσκευών των 500 λίτρων, χάρη στην έξυπνη διάταξή της.

Στις προσθήκες συγκαταλέγονται και καλύμματα στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων τα οποία αναλαμβάνουν να τα προστατέψουν από την αγαπημένη συνήθεια των πιτσιρίκων που αρέσκονται να τα κλωτσούν, αλλά και φιλοξενούν μια σειρά από θήκες που μπορούν να υποστηρίξουν σνακς, θερμός και ένα μολύβι. Σε ό,τι αφορά την πρώτη ιδιότητα της προστασίας των καθισμάτων, σύμφωνα με έρευνα που αξιοποίησε η ιταλική φίρμα, τα μικρά παιδιά έχουν την τάση να κλωτσούν τα μπροστινά καθίσματα 3,5 φορές ανά διαδρομή κατά μέσο όρο.

Τα καλύμματα κατασκευάζονται από δέρμα γκρι απόχρωσης και φέρουν τα λογότυπα της Alfa Romeo. Στα «καλούδια» που μπορεί να αποθηκεύσει κανείς στις θήκες συγκαταλέγεται και “point system” επιβράβευσης καλής συμπεριφοράς το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως κίνητρο για μια σχετικά ήρεμη μετακίνηση.

Εκτός από την απασχόληση των παιδιών, η Tonale Edizione Bambini διαθέτει και σύστημα επιτήρησης των πίσω καθισμάτων το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με τα smartphones των γονιών που, με αυτόν τον τρόπο, μπορούν ανά πάσα στιγμή να παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στο πίσω κάθισμα χωρίς να «στραβολαιμιάζουν». Από το εξοπλιστικό παλμαρέ δεν λείπουν οι απαραίτητες υποδοχές για tablet, πίσω από τα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων που υπόσχονται να κρατήσουν απασχολημένους τους μικρότερους επιβάτες.

Το παζλ συμπληρώνει και ένας κάδος έξι λίτρων ο οποίος τοποθετείται στο πίσω τμήμα της κεντρικής κονσόλας για όλα εκείνα τα αναλώσιμα που καταναλώνουν οι μικρότεροι καθώς και μια σειρά από πρακτικές πτυσσόμενες θήκες που μπορούν να φιλοξενήσουν τα παιχνίδια τους. Επίσης μια μικρή ηλεκτρική σκούπα με βύσμα φόρτισης 12V που συνδυάζεται με μια πρακτική θήκη με προϊόντα καθαρισμού τα οποία μπορούν να φροντίσουν να… εκκαθαρίσουν τα όσα οι μπόμπιρες και οι… μπομπιρίτσες  θα αφήσουν πίσω τους μετά από π.χ. μια ημέρα στην θάλασσα.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024