Την ώρα που ενημερωνόταν ο πρωθυπουργός για το έργο του κλειστού κολυμβητηρίου στη Λαμία.

Στη Φθιώτιδα πραγματοποιεί επίσκεψη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και βρέθηκε στη Λαμία όπου ενημερώθηκε για τα έργα επέκτασης και αναβάθμισης που είναι σε εξέλιξη.

Μάλιστα ο δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ενημέρωνε τον πρωθυπουργό για το έργο του κλειστού κολυμβητηρίου στη Λαμία που είναι σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ομιλία Μητσοτάκη για το «Αναπτυξιακό Πρόγραμμα στη Στερεά Ελλάδα του 2030»

«Πριν τις εκλογές θα το έχουμε έτοιμο…», είπε ο ανάδοχος του έργου, «αιφνιδιάζοντας» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αμέσως ο δήμαρχος Λαμιέων έσπευσε να διευκρινίσει ότι εννοούσε τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου 2023 και όχι τις εθνικές, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία τους επίσημα.

«Λέω ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές και δεν ξέρω εγώ! Με εντυπωσίασες…», σχολίασε αστειευόμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου να λέει: «Κύριε πρόεδρε υπάρχει ένας κόσμος που ενδιαφέρεται πρωτίστως για τις αυτοδιοικητικές και μετά για τις εθνικές…».

«Το έχω αντιληφθεί πλήρως…το βέβαιο πάντως είναι ότι οι αυτοδιοικητικές θα γίνουν μετά τις εθνικές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!», απάντησε ο πρωθυπουργός όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το LamiaReport.gr

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr