Μία έκπληξη περίμενε όσους βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στο στούντιο του J2US αλλά και τους τηλεθεατές.

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στήθηκε ένα γλέντι στη σκηνή, με τη Χαρά Βέρρα και τον Γιάννη Καψάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια: Μου πέταξε γαρύφαλλα και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο

Οι δύο μετρ του παραδοσιακού τραγουδιού εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη και μετέτρεψαν το σόου σε πανηγύρι, ερμηνεύοντας με τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια.

Το πλατό πήρε φωτιά σε χρόνο dt και άπαντες σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους για να χορέψουν υπό τους ήχους του κλαρίνου.

Μάλιστα, ένεκα και της ημέρας, στη σκηνή βρέθηκαν και χορευτές παραδοσιακών χορών με εντυπωσιακές φορεσιές, που πλαισίωσαν τους τραγουδιστές σε ένα άκρως ελληνικό γλέντι.

Σημειώνεται ότι η Χαρά Βέρρα είναι παλιά γνώριμη του J2US, μιας και έχει διατελέσει coach του Τρύφωνα Σαμαρά.

Πάρτε μια γεύση από όσα έγιναν

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr