Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κι όμως, αυτόν τον άντρα θέλει το 76% των γυναικών

Κι όμως, αυτόν τον άντρα θέλει το 76% των γυναικών

Αυτός θεωρείται ο πιο γοηευτικός τύπος άντρα για τις γυναίκες.

Οι εποχές αλλάζουν και η επιστήμη το επιβεβαιώνει, με τον μάτσο τύπο άνδρα να μη θεωρείται πλέον η νούμερο ένα επιλογή. Το πρότυπο του μάτσο άντρα, σύμφωνα με έρευνα για τον πιο γοητευτικό τύπο για τις γυναίκες, είναι πλέον ξεπερασμένο.

Όπως παρατήρησαν οι ειδικοί, το 76% των γυναικών ελκύεται περισσότερο από έναν άντρα με έντονα αναπτυγμένη τη γυναικεία πλευρά του εαυτού του.

Για την ακρίβεια, ενώ τα «αγοροκόριτσα» γοητεύονται από τους μάτσο τύπους, οι γυναίκες που χαρακτηρίζονται από τη στεροτυπικά εννοούμενη θηλυκότητα δυσκολεύονται περισσότερο να αντισταθούν σε άντρες τρυφερούς και ρομαντικούς. Με χαρακτηριστικά δηλαδή που, παραδοσιακά, έχουν συνδεθεί με το γυναικείο φύλο.

Ποιοι ψηφίζουν τα «αγοροκόριτσα»

Μάλιστα συμβαίνει και το αντίστροφο: οι άντρες που αυτοπροσδιορίζονται ως πιο «αρρενωποί» ελκύονται από τα «αγοροκόριτσα», ενώ εκείνοι που απολαμβάνουν, για παράδειγμα, απενοχοποιημένα μια ρομαντική κομεντί, βρίσκουν το ταίρι τους σε γυναίκες που μοιράζονται τις ίδιες προτιμήσεις.

Επομένως, η επικεφαλής της έρευνας Dr. Wiebke Neberich πιστεύει ότι, όταν τουλάχιστον μιλάμε για ερωτικές σχέσεις, τα ομώνυμα έλκονται.

«Μια υγιής σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και αλληλοϋποστηρίζονται. Οι άντρες και οι γυναίκες με παρόμοιες προσωπικότητες συνήθως ταιριάζουν περισσότερο, καθώς έχουν κοινές ανάγκες, κοινά συναισθήματα και κατά κανόνα αντιλαμβάνονται τον κόσμο με παρόμοιο τρόπο. Όλα αυτά βοηθούν ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024