Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Εθνική οδό στην Κρήτη, στο δρόμο από Ηράκλειο προς Γάζι.
Όπως θα δείτε στο σχετικό video του cretalive.gr που εξασφάλισε από διερχόμενο οδηγό, το αυτοκίνητο είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Εθνικής Οδού.
Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα έβλεπαν τελευταία στιγμή το όχημα να κινείται ανάποδα και να πηγαίνει κατά πάνω τους!
Από τύχη, αλλά και από τα αντανακλαστικά των οδηγών δεν είχαμε θύματα. Για μερικά εκατοστά αποφεύχθηκε η μετωπική, όπως θα δείτε στα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα που κόβουν την ανάσα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).