Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ντροπή μωρέ ραγιάδες» - Ο Γκλέτσος την είδε Κολοκοτρώνης

«Ντροπή μωρέ ραγιάδες» – Ο Γκλέτσος την είδε Κολοκοτρώνης

Επίκαιρος και αρκούντως γραφικός ο Απόστολος Γκλέτσος βάλει κατά του Μητσοτάκη.

Νέο επεισόδιο στο «σήριαλ» που πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες ο Απόστολος Γκλέτσος με ανάρτηση επηρεασμένη από την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. Άλλωστε οι παλαιότεροι θυμούνται ότι τα επετειακά επεισόδια στα σήριαλ ήταν τα καλύτερα.

Ο όψιμος φανατικός Συριζαίος Απόστολος Γκλέτσος, μετά τις απειλές για γιαούρτωμα του πρωθυπουργού και το λανσάρισμα γιαουρτιού με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, -μιλάμε σαφώς για καίριες πολιτικές παρεμβάσεις που η ΝΔ έσπευσε να σχολιάσει και να ζητήσει διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ- τώρα ως άλλος Παλαιών Πατρών Γερμανός, αποφάσισε να υψώσει το λάβαρο της επανάστασης κατά του «μητσοτακαίικου».

Στη λακωνική ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός, μία ημέρα πριν την εθνική επέτειο, καλεί τους «ραγιάδες» σε ξεσηκωμό.

«….πόσο ακόμα ραγιάδες στο μητσοτακαιικο …Έλληνες, ντροπη μας μωρέ……» έγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«….πόσο ακόμα ραγιάδες στο μητσοτακαιικο …Έλληνες, ντροπη μας μωρέ……».

Πώς ξεκίνησαν όλα

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» Σπύρος Λάμπου και η οποία πλέον έχει κατέβει, διερωτήθηκε ποιοι θα βρίσκονται στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λαμία.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είδε την ανάρτηση κι αποφάσισε να σχολιάσει, αλλά με σαφώς απειλητικό τόνο. «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;», έγραψε και ακολούθησε διάλογος με χρήστες που δήλωσαν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην πρόταση του ηθοποιού για «γιάουρτωμα».

Το βίντεο με το γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Την Πέμπτη ο Απόστολος Γκλέτσος ξαναχτύπησε με βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και τον δείχνει να ποζάρει με γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας πως «είναι τέλειο».

@dimitrisdim97 Αυτοί είναι οι #κόκκινοι_φασίστες! Ο #Γκλέτσος επιδεικνύει #γιαούρτι με το πρόσωπο του #Μητσοτάκη #mitsotakis #nd #syriza_xeftiles #syriza_prodotes #politics #greekpolitics #greektiktok #fyp #foryou #foryourpage #lamia #giaourti #giourtigkletsos #gkletsos #kiriakosmitsotakis ♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Δημητρουλόπουλος

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Το βίντεο προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που με ανακοίνωση ζήτησε τη διαγραφή του ηθοποιού από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Η ΝΔ βγάζει ανακοίνωση για να σχολιάσει ένα βίντεο σε καφενείο και μια ανάλογου επιπέδου συζήτηση του Απόστολου Γκλέτσου, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να εντάξει στο δυναμικό του ως μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης. Το όλο σκηνικό θα προκαλούσε αν μην τι άλλο μειδίαμα, αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά τον τελευταίο καιρό και η κοινωνία δεν έβραζε, όπως αποδεικνύεται από τα δηκτικά σχόλια στα social, περί «σερβιρίσματος κουτόχορτου» και «προσπάθειας αλλαγής ατζέντας» με τις «θεατρικές παραστάσεις» του συριζαίου Γκλέτσου. «Χαρά να γιαούρτωνα εκεί που ρητορεύεις…» τραγουδούν αρκετοί και τα ονόματα που αφιερώνουν τους στίχους του Σαββόπουλου είναι πολλά και από διάφορους πολιτικούς χώρους».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024