Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Διαγραφή Γκλέτσου από ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ γιατί απείλησε με γιαούρτωμα τον πρωθυπουργό

Διαγραφή Γκλέτσου από ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ γιατί απείλησε με γιαούρτωμα τον πρωθυπουργό

Για υπέρβαση κάθε ορίου χυδαιότητας κατηγορεί η ΝΔ τον Απόστολο Γκλέτσο που σε βίντεο κρατά ένα κεσεδάκι γιαούρτι με το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Λίγες ώρες μετά τις «απειλές» ότι θα γιαούρτωνε τον πρωθυπουργό ο Απόστολος Γκλέτσος δείχνει και το γιαούρτι, κρατώντας ένα κεσεδάκι με το πρόσωπο του πρωθυπουργού, προκαλώντας την οργή της ΝΔ που ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει.

«Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;» ήταν το χθεσινό σχόλιο του Απόστολου Γκλέτσου σε διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία και το κοινό που θα πήγαινε να ακούσει την ομιλία του.

Σήμερα, ο Γκλέτσος ξαναχτυπά με βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και τον δείχνει να ποζάρει με γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας πως «είναι τέλειο».

@dimitrisdim97 Αυτοί είναι οι #κόκκινοι_φασίστες! Ο #Γκλέτσος επιδεικνύει #γιαούρτι με το πρόσωπο του #Μητσοτάκη #mitsotakis #nd #syriza_xeftiles #syriza_prodotes #politics #greekpolitics #greektiktok #fyp #foryou #foryourpage #lamia #giaourti #giourtigkletsos #gkletsos #kiriakosmitsotakis ♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Δημητρουλόπουλος

Διαγραφή του Γκλέτσου ζητά η ΝΔ

Για τραμπούκικες και φασιστικές λογικές μιλά η ΝΔ και απαιτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να τις καταδικάσει, αφού «στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Η ΝΔ βγάζει ανακοίνωση για να σχολιάσει ένα βίντεο σε καφενείο και μια ανάλογου επιπέδου συζήτηση του Απόστολου Γκλέτσου, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να εντάξει στο δυναμικό του ως μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης. Το όλο σκηνικό θα προκαλούσε αν μην τι άλλο μειδίαμα, αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά τον τελευταίο καιρό και η κοινωνία δεν έβραζε, όπως αποδεικνύεται από τα δηκτικά σχόλια στα social, περί «σερβιρίσματος κουτόχορτου» και «προσπάθειας αλλαγής ατζέντας» με τις «θεατρικές παραστάσεις» του συριζαίου Γκλέτσου. «Χαρά να γιαούρτωνα εκεί που ρητορεύεις…» τραγουδούν αρκετοί και τα ονόματα που αφιερώνουν τους στίχους του Σαββόπουλου είναι πολλά και από διάφορους πολιτικούς χώρους.

Sports in

Έξαλλη η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν με τη διαιτησία

Έξω φρενών η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν, Χέιλ Καλχούν, με την διαιτησία. Εξαπέλυσε βολές κατά της EuroLeague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024