Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων του βιαστή - προπονητή στην Ηλιούπολη

Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων του βιαστή – προπονητή στην Ηλιούπολη

«Το σημαντικό για τις κοπέλες ήταν το γεγονός όταν στην συνέχεια των συζητήσεων μεταξύ τους συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Είχε διάρκεια και επανάληψη», τόνισε ο δικηγόρος των θυμάτων.

Στο γραφείο του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι ο 44χρονος προπονητής του ταε κβο ντο από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο Αντώνης Πεπελάσης, δικηγόρος των κοριτσιών, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Μιλάμε για τις τρεις κοπέλες που έχουν υποβάλλει μήνυση στις 19 Ιανουαρίου 2023. Προτάθηκαν κάποιοι μάρτυρες κι έγινε και η προκαταρκτική εξέταση. Προέκυψαν άλλα δύο περιστατικά και για αυτό έχουμε και διώξεις για πέντε περιπτώσεις.

Οι σημερινές ηλικίες των κοριτσιών είναι 18 – 24 ετών και τα περιστατικά έγιναν στην ηλικία των 12 μέχρι 16 ετών, ανάλογα την περίπτωση».

Στην συνέχεια ο δικηγόρος μίλησε εάν τα θύματα είχαν επικοινωνία με τον κατηγορούμενο: «Οι κοπέλες είχαν σχέση μέχρι ένα χρονικό σημείο με το σωματείο, είχε διατηρηθεί μία κοινωνική σχέση, λόγω ότι ήταν στην γειτονιά».

«Ο σκοπός της καταγγελίας είναι διττός»

Σε ερώτηση γιατί τα θύματα έκαναν τις καταγγελίες στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο απάντησε ο δικηγόρος: «Το πλαίσιο το οποίο επιτρέπει την διερεύνηση τέτοιων πράξεων, καθορίζεται από τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα, μέσα στο πλαίσιο στο οποίο βρισκόμαστε. Σε κάθε περίπτωση το κάθε θύμα, θέλει τον δικό του χρόνο. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες».

«Το σημαντικό για τις κοπέλες ήταν το γεγονός όταν στην συνέχεια των συζητήσεων μεταξύ τους συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Αφορούσε μία συμπεριφορά με πολλούς αποδέκτες. Είχε διάρκεια και επανάληψη», συμπλήρωσε ο κ. Πεπελάσης.

Για τον σκοπό της καταγγελίας ανέφερε ότι είναι διττός και να τιμωρηθεί η κάθε συμπεριφορά, αλλά και να προστατευθούν στο μέλλον κι άλλα παιδιά.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024