Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κύπρος: Ατύχημα δείχνει η ιατροδικαστής για το «φρικτό έγκλημα» κατά της Ουκρανής Λέσια Μπίκοβα

Κύπρος: Ατύχημα δείχνει η ιατροδικαστής για το «φρικτό έγκλημα» κατά της Ουκρανής Λέσια Μπίκοβα

Ατύχημα και όχι έγκλημα διαπιστώνει το ιατροδικαστικό πόρισμα της Χαράς Σπηλιοπούλου για τον θάνατο της Ουκρανής Λέσια Μπίκοβα στην Κύπρο, για το οποίο βρίσκεται προφυλακισμένος ο 30χρονος σύντροφός της.

Το πόρισμα της προϊσταμένης της ελληνικής ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Χαράς Σπηλιοπούλου, για τον θάνατο της Λέσια Μπίκοβα (φωτογραφία, επάνω) τα χαράματα της 11ης Μαρτίου στην Πέτρα του Ρωμιού, στην Κύπρο, κλείνει οριστικά το θέμα της εγκληματικής ενέργειας, δείχνοντας, όπως και η θέση του κύπριου ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, προς την κατεύθυνση του ατυχήματος.

Απόσυρση των κατηγοριών

Πλέον, η προφυλάκιση επί 11 ημέρες του 30χρονου ομογενούς, που ήταν το επίμαχo διάστημα με την 28χρονη ουκρανή, ως υπόπτου για τέλεση φόνου εκ προμελέτης λήγει σήμερα, με την Αστυνομία να ετοιμάζεται ν’ αποσύρει ενώπιον του δικαστηρίου όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Το πόρισμα Σπηλιοπούλου έφθασε το απόγευμα χθες Πέμπτη στο ΤΑΕ Πάφου από το Αρχηγείο Αστυνομίας και σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ» η ανάγνωσή του επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που υπήρχαν τα τελευταία 48ωρα ότι θα κινείτο και αυτό στο «πνεύμα Ματσάκη»:

Οτι δηλαδή τα ευρήματα επί της σορού της άτυχης κοπέλας δείχνουν ατύχημα και όχι φόνο, όπως γνωμάτευαν οι κύπριοι ιατροδικαστές στην πρώτη νεκροτομή.

Διασταυρωμένες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ελληνίδα ιατροδικαστής αναφέρει ειδικότερα πως υπάρχει όντως κάταγμα οστού που απαντάται και σε περιπτώσεις στραγγαλισμού, στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο όλα τα άλλα στοιχεία που εξετάσθηκαν συνηγορούν προς την κατεύθυνση του τραύματος από την πτώση της 28χρονης από μεγάλο ύψος και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

Θα αφεθεί ελεύθερος

Το πόρισμα θ’ αποσταλεί το πρωί σήμερα στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθούν αυθημερόν, ως προς τις περαιτέρω ενέργειες της Αστυνομίας.

Θεωρείται δεδομένο ότι βάσει της νέας νεκροτομής ο 30χρονος ύποπτος θ’ αφεθεί ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί, αφού ούτως ή άλλως εκπνέει σήμερα και το δεύτερο στη σειρά διάταγμα κράτησής του.

Πηγή: philenews.com

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024