Ο Στέλιος Κουκαριώτης που έχασε τις δύο αδελφές του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αποκάλυψε πως ένας επιχειρηματίες προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει οικονομικά οικογένειες των θυμάτων

Να αποδοθεί δικαιοσύνη για την τραγωδία στα Τέμπη, ζήτησε ο Στέλιος Κουκαριώτης, που έχασε τις δύο αδερφές του στο δυστύχημα.

Ο κ. Κακουριώτης εξήγησε πως οι αδερφές του έμεναν στην Γερμανία, επομένως χρησιμοποιούσαν τακτικά το τρένο. Στην Ελλάδα ήρθαν για να τακτοποιήσουν το πατρικό τους στην Δράμα, ώστε να είναι έτοιμο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα μέτρα στήριξης συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Επιχειρηματίας προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει οικονομικά

Για τις ανιψιές του που έμειναν ορφανές ανέφερε ότι ζητούν να αποδοθούν οι ευθύνες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, αποκαλύπτοντας πως επιδιώκουν να πάρουν ένα επίδομα που δίνει ένας βιομήχανος – επιχειρηματίας.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω επιχειρηματίας, φέρεται ότι προθυμοποιήθηκε να μοιράσει ένα μεγάλο ποσό στους συγγενείς θυμάτων του τρένου.

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα μέτρα στήριξης συγγενών θυμάτων

Σημειώνεται ότι κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων με τίτλο «Μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων και των πληγέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών της 28ης Φεβρουαρίου 2023, συνταξιοδοτική διάταξη, ρυθμίσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας των συγκοινωνιών, διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης, παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό της τουριστικής νομοθεσίας και άλλες επείγουσες διατάξεις».

Η επεξεργασία του νομοσχεδίου από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Μαρτίου. Στην ολομέλεια αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr