Ένας άνδρας συνελήφθη χθες βράδυ στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης κατηγορούμενος για ληστεία και δυο περιπτώσεις κλοπών ενώ για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμα ανδρών.
Το βράδυ της ίδιας μέρας, εισέβαλαν σε χρυσοχοείο ιδιοκτησίας του ιδίου, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, χωρίς να προλάβουν να αρπάξουν κάτι, καθώς τους… πρόλαβε ο συναγερμός.
Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και στήθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της υπηρεσίας του Τμήματος Τροχαίας Ρεθύμνου και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.
Βρέθηκαν ακόμα και φωτοβολταϊκά
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έρευνα στα σπίτια των δραστών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 11 φωτοβολταϊκά πάνελ φωτισμού τα οποία είχαν αφαιρεθεί στις 25-12-2022 από το 1ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων Ρεθύμνου όπου είχαν τοποθετηθεί από την τεχνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου .
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).