Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής ο κλέφτης υδρομέτρων του Δήμου

Συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής ο κλέφτης υδρομέτρων του Δήμου

«Συνελήφθη, ξημερώματα της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2013, από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, ο κλέφτης υδρομέτρων που είχε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου και τους συνδημότες μας» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Φυλής.

Σύμφωνα με τον Δήμο Φυλής, συνελήφθη ο κλέφτης υδρομέτρων του Δήμου. Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Ο υπαίτιος της διακεκριμένης κλοπής, που διοχέτευε τα κλοπιμαία σε αποθήκη ανακυκλώσιμων υλικών του Ασπροπύργου, είχε αποσπάσει πάνω από 210 υδρόμετρα, προκαλώντας οικονομική ζημία άνω των 20 χιλ. Ευρώ και σπατάλη πολύτιμων εργατοωρών από την Υπηρεσία Ύδρευσης.

Εναντίον του και κατά παντός υπευθύνου, είχε υποβάλει, στις 13 Δεκεμβρίου 2022, μήνυση, μετά από εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο αρμόδιος αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς. Μάλιστα ο τελευταίος συνεργάστηκε στενά με το Τμήμα Ασφαλείας για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η είδηση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

«Έχω κατ’ επανάληψη πει ότι έχουμε κηρύξει πόλεμο στου βανδάλους και ότι είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους. Στη συγκεκριμένη υπόθεση θα παρασταθούμε ως πολιτική αγωγή στην ποινική δίκη και θα ζητήσουμε αποζημίωση για τη ζημιά που υπέστη ο Δήμος και οι συνδημότες μας.

Ευχαριστώ το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής και το Διοικητή Γρηγόρη Ανδρούτσο που απέδειξε, για ακόμα μια φορά, ότι αξίζει, με το παραπάνω, την τιμητική διάκριση που του κάναμε την περασμένη Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2021. Ευχαριστώ, επίσης, θερμά τον Μαρίνο Σαρλά και τους συνεργάτες του που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024