Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Είχε κακό προαίσθημα: Η στιγμή που βρήκε την κόρη της νεκρή - «Δεν της άξιζε αυτό»

Είχε κακό προαίσθημα: Η στιγμή που βρήκε την κόρη της νεκρή – «Δεν της άξιζε αυτό»

Χειροπέδες στον 36χρονο Aaron Romo για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του Mirelle Mateus.

Ήταν το απόγευμα της 17ης Μαρτίου που οι αρχές θα καλούνταν στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρή η 24χρονη Mirelle Mateus.

Η μητέρα της είχε ένα κακό προαίσθημα. Επιβεβαιώθηκε, δυστυχώς, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ήταν πριν από λίγες ημέρες που οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 36χρονο Aaron Romo για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του Mirelle Mateus.

Ήταν η μητέρα της 24χρονης που πήγε στο διαμέρισμα του πρώην συντρόφου της κόρης της. Αισθανόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και είχε συμβεί κάτι κακό στην κόρη της.

Όταν έφτασε στο διαμέρισμα στο Anaheim, βρήκε ανοιχτή την πόρτα και τότε ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό θέαμα. «Ήμουν εγώ που τη βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Δεν ήταν η αστυνομία. Το σύστημα με απογοήτευσε» σημειώνει χαρακτηριστικά η απαρηγόρητη μητέρα.

Οι αρχές δεν άργησαν να θεωρήσουν ως ύποπτο τον Aaron Romo και να τον συλλάβουν. Οι αρχές εκτιμούν πως ο 36χρονος έχει επιτεθεί σε άλλες γυναίκες στο παρελθόν και ζητούν από άλλα πιθανά θύματά του να βγουν μπροστά και να μιλήσουν.

Οι αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί σε σχολιασμό γύρω από τα πιθανά κίνητρα του δράστη. Ήταν τον Δεκέμβριο που ο 36χρονος είχε κατηγορηθεί για δύο κακουργήματα (σωματική βλάβη και ψευδή φυλάκιση), καθώς και για πλημμελήματα της αντίστασης κατά τη σύλληψη και σωματική βλάβη.

«Δεν άξιζε αυτόν τον θάνατο»

Η αδελφή της Mirelle Mateus, Sandy, περιγράφει την 24χρονη ως ένα πολύ ιδιαίτερο, στοργικό και γενναιόδωρο άτομο. Έναν άνθρωπο με μια καρδιά αγνή και γεμάτη αγάπη.

«Ήρθε για να φωτίσει τις ζωές μας» δήλωσε η μητέρα της Mirelle, Alice. «Από τότε που γεννήθηκε, αυτό το φως στα μάτια της. Ο άγγελος που μου χάρισε ο Θεός εκείνη τη στιγμή και άλλαξε για πάντα τις ζωές μας».

Ήθελαν μόνο να την προστατεύσουν από κάθε κακό. «Το κοριτσάκι μου ήταν ένα θαύμα στη ζωή μου», συμπλήρωσε η συντετριμμένη μητέρα της Mirelle Mateus.

«Η Mirelle μου δεν άξιζε αυτόν τον θάνατο. Δεν της άξιζε. Αν υπάρχουν και άλλες γυναίκες που τον γνωρίζουν, σας παρακαλώ πείτε κάτι. Μη φοβάστε», σημείωσε η Alice που έζησε τον χειρότερο εφιάλτη μιας μητέρας.

Ο πόνος της απώλειας και η θλίψη της οικογένειας της Mirelle Mateus έχει μετατραπεί σε θυμό, καθώς απαιτούν και περιμένουν την απόδοση δικαιοσύνης για τον θάνατο της 24χρονης. «Σας παρακαλώ μη μένετε σιωπηλοί. Καταγγείλετε κάθε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ώστε αυτό που συνέβη στην κόρη μου να μη συμβεί και άλλους».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024