Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Luise Frisch: Ανατριχιαστικό βίντεο με τη δολοφόνο - Φόβοι για τις ανήλικες που σκότωσαν τη 12χρονη

Luise Frisch: Ανατριχιαστικό βίντεο με τη δολοφόνο – Φόβοι για τις ανήλικες που σκότωσαν τη 12χρονη

Οι αρχές καλούν τους πολίτες να μην κοινοποιούν τα στοιχεία των δύο ανήλικων κοριτσιών που σκότωσαν τη 12χρονη Luise Frisch.

Με την άγρια δολοφονία της 12χρονης Luise Frisch να έχει συγκλονίσει τη Γερμανία, οι αρχές πραγματοποιούν περιπολίες έξω από τα σπίτια των δύο ανήλικων κοριτσιών που τη σκότωσαν. Φοβούνται τον φόβο επιθέσεων για εκδίκηση.

Οι εκκλήσεις των αρχών προς τους πολίτες να μην κοινοποιούν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων κοριτσιών έχουν πέσει στο κενό.

Στα social media κυκλοφορούν φωτογραφίες της 12χρονης και της 13χρονης. Συνοδεύονται από μια λέξη. Δολοφόνος. Η οργή για τον φόνο της 12χρονης Luise Frisch αυξάνεται όσο γίνονται γνωστά περισσότερα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της.

Σε μια διαδικτυακή καμπάνια έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 150.000 υπογραφές για να αλλάξει ο νόμος, καθώς τα δύο κορίτσια δεν θα υποστούν κυρώσεις λόγω της ηλικίας τους. Η ηλικία ποινικής ευθύνης στη Γερμανία ορίζεται στα 14.

Μετά τις απειλές σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών, οι δύο οικογένειες έχουν φύγει από το χωριό Freudenberg και διαμένουν πλέον κοντά στην Κολωνία.

Οι αρχές επιχειρούν με κάθε τρόπο να σταματήσουν τη διάδοση των φημών στο διαδίκτυο αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν της άγριας δολοφονίας της 12χρονης Luise Frisch.

Η Luise Frisch μαχαιρώθηκε πάνω από 30 φορές κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης από τις δύο ανήλικες συμμαθήτριές της. Λίγες ώρες μετά και ενώ οι αρχές εντόπισαν τη σορό της 12χρονης, η 13χρονη ανέβαζε βίντεο στο TikTok να χορεύει.

Σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η άτυχη Luise φαίνεται να γελά με το ένα από τα δύο κορίτσια που ευθύνονται για την άγρια δολοφονία της.

Το bullying στη 12χρονη και οι φήμες

Οι δύο συμμαθήτριές της είχαν αρνηθεί αρχικά οποιαδήποτε σύνδεση με το άγριο έγκλημα. Υποστήριζαν ότι ήταν οι καλύτερες φίλες. Αφού βρέθηκε το πτώμα της Luise Frisch ομολόγησαν το έγκλημα που έχει συγκλονίσει τη Γερμανία για την αγριότητά του.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το κίνητρο των δύο ανήλικων κοριτσιών για την άγρια δολοφονία της 12χρονης. Από όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Luise Frisch ήταν θύμα bullying και είχε τσακωθεί με τις ανήλικες συμμαθήτριές της για ένα αγόρι.

Ήταν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου που χάθηκαν τα ίχνη της 12χρονης Luise. Με το πέρασμα μιας μέρας, οι αρχές θα εντόπιζαν το πτώμα της σε δασική περιοχή στην πόλη Freudenberg.

Το βίντεο στο TikTok και οι απειλές

Νέα στοιχεία γύρω από την άγρια δολοφονία της 12χρονης Luise βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας αποτροπιασμό. Ήταν λίγες ώρες μετά την ανατριχιαστική φονική επίθεση που οι δύο ανήλικες συμμαθήτριές της ανέβασαν ένα βίντεο να χορεύουν στο TikTok.

Δεν άργησαν να αρχίσουν να πέφτουν βροχή τα σχόλια από χρήστες. «Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό;» και «Δεν μπορώ να το πιστέψω» ήταν ορισμένα από τα μηνύματα που είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο προφίλ ενός εκ των δύο ανήλικων δραστών.

Ήταν μηνύματα που άφηναν συμμαθητές τους. «Ήταν η καλύτερή σας φίλη» σχολίαζε κάποιος κάτω από το βίντεο. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε ενώ οι δύο ανήλικες είχαν δολοφονήσει τη 12χρονη Luise.

Ανάμεσα στα σχόλια ξεχώριζαν αυτά για την εμπλοκή ενός αγοριού που φέρεται να οδήγησε στον καβγά των «καλύτερων φίλων». Ένα στοιχείο που πολλοί συμμαθητές τους είχαν αναφέρει επανειλημμένα.

Ένα από τα δύο κορίτσια είχαν μάλιστα αναρτήσει και ένα βίντεο για βοήθεια από τη στιγμή που δηλώθηκε αγνοούμενη η Luise. Η 12χρονη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν επί μήνες θύμα bullying.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024