Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Γλιτώσαμε από θαύμα, ακόμα δυσκολεύομαι να περπατήσω» - Συγκλονίζει η Ανθή που σώθηκε από τα Τέμπη

«Γλιτώσαμε από θαύμα, ακόμα δυσκολεύομαι να περπατήσω» – Συγκλονίζει η Ανθή που σώθηκε από τα Τέμπη

«Ήταν δύσκολο να ανασάνουμε, επικρατούσε πανικός» - Πώς περιγράφει η νεαρή τις εφιαλτικές στιγμές μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Τις στιγμές πανικού που έζησε το βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη περιγράφει η 22χρονη Ανθή, που ταξίδευε με το μοιραίο τρένο.

Η νεαρή ταξίδευε μαζί με μια φίλη της προς τη Θεσσαλονίκη από όπου θα έφευγαν για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

«Είχαμε κλείσει τα εισιτήριά μας ηλεκτρονικά για το δεύτερο βαγόνι» λέει η Ανθή, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» και απέναντί τους καθόταν ο άνθρωπος που τη βοήθησε να βγει ζωντανή από το χάος που επικρατούσε, όπως θα περιγράψει στη συνέχεια.

«Κατάλαβα ότι με κάτι συγκρουστήκαμε, ακούστηκε ένα πολύ δυνατός θόρυβο. Νομίζω εκείνη τη στιγμή πετάχτηκα στον αέρα και χτύπησα το κεφάλι και τα πλευρά μου ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό. Σε εμάς υπήρχε απόλυτο σκοτάδι, βλέπαμε μόνο από τις φλόγες που υπήρχαν στα προηγούμενα βαγόνια» συγκλονίζει η νεαρή.

«Άκουγα κάποιον να μου λέει »σήκω-σήκω πάμε να φύγουμε», ήταν το παιδί που καθόταν απέναντι μας. Προσπαθούσε να με σηκώσει γιατί δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Πετούσαμε τις βαλίτσες μας για να πηδήξουμε κάπου μαλακά» περιγράφει.

«Ήταν δύσκολο να ανασάνουμε, επικρατούσε πανικός»

«Παράλληλα να έρχεται και καπνός από τη φωτιά στο δίπλα βαγόνι, ήταν δύσκολο να ανασάνουμε, επικρατούσε πανικός. Γλιτώσαμε από θαύμα» λέει και προκαλεί ανατριχίλα.

«Μίλησα με την μητέρα μου ενώ ήμασταν ακόμα μέσα στο βαγόνι πριν πηδήξουμε. Ασυνείδητα της απαντάω νομίζοντας ότι ξέρει τι έγινε, ενώ είχε δύο λεπτά που συνέβη το δυστύχημα. Της φώναζα »είμαι καλά κλείσε»» λέει η 22χρονη και εξηγεί ότι οι δικοί της νόμιζαν ότι απλά είχε χάσει το τρένο.

«Ακόμα δυσκολεύομαι να περπατήσω, αλλά δεν είναι τίποτα από αυτά που βιώσαμε. Γλιτώσαμε πραγματικά από θαύμα» καταλήγει η Ανθή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024