Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: «Πληρώνω κυβερνήσεις για να μου σκοτώνουν το παιδί» - Συγκλονίζει μητέρα θύματος

Τέμπη: «Πληρώνω κυβερνήσεις για να μου σκοτώνουν το παιδί» – Συγκλονίζει μητέρα θύματος

Ξεχειλίζει η οργή για τον άδικο χαμό των 57 συνανθρώπων μας

Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας και η οργή και η θλίψη  συγγενών και όσων κατάφεραν να σωθούν συνεχίζει να ξεχειλίζει.

Κάπως έτσι και μία μητέρα που έχασε την 20χρονη κόρη της ξεσπά δημοσίως και πετά τα βέλη της προς τις κυβερνήσεις της χώρας.

Μιλώντας η ίδια στον ANT1 περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές επικοινωνίας με την κόρη της, η οποία ήταν φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη. «Μας έκανε η ίδια μία κλήση στις 23:14 αλλά δεν υπήρχε σήμα. Δεν ακούγαμε τίποτα» ανέφερε.

Μετά την είδηση του δυστυχήματος, η μητέρα της 20χρονης πήγε αμέσως στη Λάρισα. «Το νοσοκομείο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Είμαι και γιατρός και καταλαβαίνω πώς είναι να δουλεύεις σε αυτές τις συνθήκες» δήλωσε.

Και συνέχισε: «Εγώ ταλαιπωρούμαι από αυτές τις κυβερνήσεις που έχω πάνω από το κεφάλι μου, που τις πληρώνω για να μου σκοτώνουν το παιδί».

Αναφορικά με τα 11 μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους συγγενείς των θυμάτων και τους τραυματίες είπε χαρακτηριστικά: «Εάν ήμουν καλύτερα ψυχολογικά θα γελούσα πάρα πολύ αλλά ούτε να γελάσω δεν μπορώ. Απλά η αηδία έχει και ένα όριο που δεν περίμενα ότι θα το ξεπεράσω».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024