Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
FreshUp: Το μυστικό για τα πιο ινσταγκραμικά ταξιδιωτικά look

FreshUp: Το μυστικό για τα πιο ινσταγκραμικά ταξιδιωτικά look

Ώρα να βάλεις στη ζωή σου το ωραιότερο Plasma του κόσμου

Business trip που απαιτεί να δίνεις καθημερινά τον καλύτερο στυλιστικό σου εαυτό ή Instagram worthy απόδραση από την καθημερινότητα; Για όπου και αν ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου, σε ενδιαφέρει να χωρέσουν μέσα της κομψά looks που θα ξεχωρίσουν τόσο live όσο και μπροστά στην κάμερα. Πώς θα συνδυάσεις αυτή την ανάγκη με τους περιορισμούς των αεροπορικών εταιρειών; Ποντάροντας σε έξυπνους συνδυασμούς και σε ακόμη εξυπνότερα gadgets.

Ξεκίνα από τα βασικά

Όσο ιδιαίτερο και αν είναι το στυλ σου, δεν μπορείς να ξεκινήσεις για ταξίδι χωρίς τα basics, αφού αυτά είναι που θα λειτουργήσουν ως ρούχα-πασπαρτού και θα φορεθούν ξανά και ξανά σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να χωρέσεις στη χειραποσκευή σου αρκετά outfits για μια ολόκληρη εβδομάδα, ειδικά αν δεν ταξιδεύεις προς τα πολύ ψυχρά κλίματα. Διάλεξε υφάσματα που δεν τσαλακώνουν για να μην ψάχνεις για σίδερο μετά την προσγείωση.

Τα σκούρα χρώματα είναι γενικώς πιο ασφαλή, αφού μπορούν να καμουφλάρουν έναν μικρό λεκέ. Και οι έμπειροι ξέρουν ότι οι δυσάρεστες οσμές που μπορεί να προκύψουν έπειτα από μια μέρα ατέλειωτης εξερεύνησης σε μια άγνωστη πόλη, εξαφανίζονται με μια κίνηση, αν έχεις μαζί σου το FreshUp της Bosch, την πρώτη αποτελεσματική* φορητή συσκευή αφαίρεσης δυσάρεστων οσμών από τα υφάσματα. Η συσκευή, που έχει μέγεθος θήκης γυαλιών για να χωρά ακόμη και σε μια μικρή τσάντα, λειτουργεί με την τεχνολογία Bosch Plasma, που μπορεί να φρεσκάρει σε δευτερόλεπτα ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα.

Το Plasma, είναι γνωστό ως η «τέταρτη κατάσταση της ύλης». Υπάρχει στο περιβάλλον, αλλά κατασκευάζεται και τεχνητά και χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα της καθημερινότητας. Στην περίπτωση του FreshUp, το Bosch Plasma απελευθερώνει με μεγάλη ταχύτητα ενεργά μικροσωματίδια πλάσματος στην επιφάνεια των υφασμάτων και των ρούχων, διασπώντας με φυσικό τρόπο τα μόρια των οσμών και τελικά εξαφανίζοντάς τες, ενώ παράλληλα εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια έως και κατά 99,9%**.

Μεταξύ άλλων, μπορεί να αφαιρέσει τις οσμές του τσιγάρου, του ιδρώτα, του ψαριού και άλλες έντονες μυρωδιές, ακόμη και από τα μάλλινα ρούχα σου, χωρίς προσθήκη χημικών, χωρίς χρήση απορρυπαντικών και χωρίς νερό ή πλύσιμο. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και η διεξοδική έρευνα ανεξάρτητου ερευνητικού κέντρου***.

Όπως καταλαβαίνεις, το FreshUp μπορεί να σε βοηθήσει να παρατείνεις και τη ζωή των ρούχων που φοράς, επιτρέποντάς σου να φρεσκάρεις τα αγαπημένα σου ρούχα με απόλυτη ασφάλεια, ακόμα και αν είναι από κασμίρι, μαλλί, μετάξι και άλλα ευπαθή υφάσματα. Το μικρό μέγεθός του και το γεγονός ότι τροφοδοτείται από μπαταρία, το καθιστά και τον ιδανικό travel buddy.

Απλή μεν, περιποιημένη δε

Σκοπός σου είναι να δεις όσο καλύτερα μπορείς τον προορισμό σου, επομένως χρειάζεσαι look που να παραμένουν polished ακόμα και μετά από μια ολόκληρη μέρα στον δρόμο. Απόφυγε το έντονο μακιγιάζ και τα περίτεχνα χτενίσματα που θα αποδομούνται ώρα με την ώρα, αλλά βεβαιώσου ότι θα δείχνεις περιποιημένη. Φρόντισε το δέρμα και τα άκρα σου και πιάσε τα μαλλιά σου μια χαλαρή αλογοουρά. Και μην ξεχνάς να κάνεις τα απαραίτητα touch-ups όταν έχεις το περιθώριο. Με άλλα λόγια: έχε πάντα μαζί σου μερικά καλλυντικά, μια χτένα, το αποσμητικό σου και – μην τα ξαναλέμε – το FreshUp της Bosch. Έτσι θα είσαι πάντα τόσο φρέσκια όσο τη στιγμή που ξεκίνησες από το ξενοδοχείο.

Το κάτι παραπάνω

Πολύ απλά σου τα λέμε μέχρι τώρα, δε νομίζεις; Για να πετύχεις τα πιο δυνατά ταξιδιωτικά look, χωρίς να θυσιάσεις την άνεσή σου, πόνταρε στις λεπτομέρειες που θα αναβαθμίσουν το σύνολο. Statement κοσμήματα, μια ωραία τσάντα, ένα ενδιαφέρον σκουφί ή ένα ιδιαίτερο πανωφόρι θα κάνουν αυτομάτως το upgrade που σου χρειάζεται. Και μην παραλείψεις να προσθέσεις στη βαλίτσα σου ένα πιο βραδινό outfit – που να ταιριάζει, όμως, με τα άνετα παπούτσια σου. Στο κάτω-κάτω, γιατί να μην γνωρίσεις και τη νυχτερινή ζωή της πόλης που επισκέπτεσαι;

Χειραποσκευή έκτακτης ανάγκης

Ακόμη και αν έχεις σκοπό να πάρεις μαζί σου βαλίτσα, αξίζει να δώσεις έξτρα προσοχή στη χειραποσκευή σου – πρώτα από όλα, επειδή δεν είναι σπάνιο φαινόμενο ένας επιβάτης να προσγειώνεται στη Μπολόνια και η βαλίτσα του να συνεχίζει το ταξίδι της προς άγνωστο (ίσως ακόμη και εξωτικό) προορισμό. Επομένως, φρόντισε να έχεις μαζί σου στην καμπίνα του αεροπλάνου κάποια ρούχα, τα καλλυντικά σου, τυχόν φάρμακα, έγγραφα και – προφανώς – το FreshUp, που θα εξασφαλίσει ότι ακόμη και αυτά τα λίγα outfits θα σου επιτρέψουν να παραμείνεις φρέσκια και ανανεωμένη σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ανακάλυψε το FreshUp με Bosch Plasma.

* Έρευνα WL 2232/20 από το wfk – Institut für Angewandte Forschung GmbH. Η συσκευή καθαρίζει 6 διαφορετικούς τύπους υφάσματος από 3 τύπους οσμών, n=270.

**Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).

***Σημαντική μείωση δυσοσμίας επιβεβαιώθηκε για τον καπνό τσιγάρου, το μαγειρικό, λίπος, τα τηγανητά, το κρεμμύδι και τις μυρωδιές από άλλα τρόφιμα όπως: καπνιστό μπέικον, ψάρι και καπνιστό ζαμπόν. Έρευνα WL 2232/20 από wfk – Institut für Angewandte Forschung GmbH, n=270 δείγματα.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024