Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης από τον ίδιο της τον νονό στη Χαλκιδική έρχεται στο φως.

Τη φρίκη στα χέρια του ίδιου της του νονού ζούσε επί σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μια 16χρονη κοπέλα, στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αφορά τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση 16χρονης από τον 78χρονο νονό της, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος προσωρινής κράτησης κ. Ανακρίτριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φρίκη στα Γρεβενά: Συνελήφθη 41χρονος για το βιασμό της ανήλικης κόρης του

Της έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ για να μην αντιστέκεται

Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετική καταγγελία, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας σχημάτισαν ποινική δικογραφία σε βάρος του 78χρονου, καθώς από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021 ενώ βρισκόταν μόνος του με την 16χρονη (τότε) βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, την περιήγαγε σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση, προσφέροντάς της κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και ακολούθως την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.

Το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δυνάμει του οποίου εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης, οπότε και συνελήφθη και οδηγήθηκε σε κατάστημα κράτησης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr