Βόρεια Κορέα: Κύμα οργής από τους πολίτες που πεθαίνουν της πείνας
Οι Βορειοκορεάτες είναι αγανακτισμένοι που η μικρή κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται να τρέφεται καλά καθώς άλλοι στην απομονωμένη χώρα λιμοκτονούν, σύμφωνα με μια έκθεση.
Οργή στους κατοίκους της Βόρειας Κορέας προκαλούν οι εμφανίσεις της κόρης του «μεγάλου ηγέτη» Κιμ Γιονγκ Ουν που φέρεται να απολαμβάνει σπάνια προνόμια, ενώ η πλειοψηφία λιμοκτονεί.
Κάτοικος της χώρας είπε πρόσφατα στην Κορεατική Υπηρεσία του Radio Free Asia (RFA) ότι οι άνθρωποι παρατηρούν με θυμό τα…παχουλά μάγουλα της κόρης του δικτάτορα καθώς κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον πατέρα της.
Η κόρη του, που πιστεύεται ότι είναι περίπου 10 ετών, εθεάθη πρόσφατα με τον ηγέτη της χώρας καθώς η Βόρεια Κορέα έκανε μία νέα δοκιμή ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου την περασμένη εβδομάδα. Είναι μια από τις λίγες εμφανίσεις που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες.
«Ο κόσμος λέει πράγματα όπως, «Πρέπει να τρώει τόσο καλά, το πρόσωπό της είναι τόσο λευκό και παχουλό σαν το φεγγάρι», είπε στο πρακτορείο ειδήσεων η πηγή, η οποία είναι από τη Βόρεια Πιονγκάν, αλλά δεν ήθελε να κατονομαστεί. στην έκθεση της 28ης Φεβρουαρίου. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να τρώνε σωστά, έτσι τα ζυγωματικά τους προεξέχουν από το πρόσωπό τους, περισσότερο από ποτέ».
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα


