Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Αποχώρησαν οι έξι διεθνείς

Άρης: Αποχώρησαν οι έξι διεθνείς

Οι Ετέμπο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ενκουλού, Καμαρά και Πάλμα θα ενσωματωθούν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους ενώ θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενόψει και του εκτός έδρας αγώνα (2/4) της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν την Πέμπτη στις προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Τόλης Τερζής, προκειμένου να ηρεμήσουν από όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Παρόντες στο Δασυγένειο δεν θα είναι οι έξι διεθνείς που αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθούν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ετέμπο (Νιγηρία), Μπράμπετς (Τσεχία), Μαζικού (Κονγκό), Ενκουλού (Καμερούν), Καμαρά (Μαυριτανία) και Πάλμα (Ονδούρα). Αναμένεται να επιστρέψουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στην Ελλάδα και να τεθούν στη διάθεση του Τόλη Τερζή για το εκτός έδρας παιχνίδι (2/4) με τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Έλληνας τεχνικός θα απουσιάζει και αυτός από τις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής (θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη των συνεργατών του), καθώς βρίσκεται στην Αθήνα και παρακολουθεί τη σχολή UEFA PRO, ενώ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο.

Η οργή, βέβαια, δεν έχει καταλαγιάσει στον Άρη για τα τραγικά διαιτητικά λάθη εναντίον του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι κιτρινόμαυροι, όμως, είναι υποχρεωμένοι να επικεντρωθούν στην επίτευξη του μοναδικού στόχου που τους έχει απομείνει, αυτόν της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024