Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Εκτός εαυτού η Εύη Σαλταφερίδου - Ξέσπασε κατά του Τάκη Καραγκούνια

Survivor All Star: Εκτός εαυτού η Εύη Σαλταφερίδου – Ξέσπασε κατά του Τάκη Καραγκούνια

«Μαζέψτε τον φίλο σας... Δεν τον αντέχω άλλο», φώναξε εκνευρισμένη.

Πυρ και μανία έγινε η Εύη Σαλταφερίδου στην παραλία των Μπλε, μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη συμπεριφορά που έχει ο Τάκης Καραγκούνιας απέναντι στους συμπαίκτες του.

Η fitness coach, όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο, ξέσπασε κατά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, λέγοντας πως υπερασπίζεται τον φίλο της, την ώρα που κάνει τεράστια φάουλ με τη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, όταν η Μαριαλένα τόλμησε να της πει πως καταλαβαίνει πώς αισθάνεται, εκείνη της είπε ουρλιάζοντας: «Πηγαίνετε με τον έφηβο τον 50αρη που τον έχετε για φίλο σας, δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω, με τέτοιες εντάσεις. Δεν με καταλαβαίνεις γιατί αν καταλάβαινες, δεν θα πήγαινες παρέα μαζί του. Θα του πήγαινες κόντρα. Βαρέθηκα…».

Στη συνέχεια, όταν βρέθηκε απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια του απάντησε εκνευρισμένη: «Δεν σταματάς, δεν ακούς ποτέ και άμα τολμήσει κάποιος να σου πει κάτι αντίθετο απ’ αυτό που πιστεύεις του γ@@@ς ό,τι έχει και δεν έχει».

Δείτε το απόσπασμα

Ο Τάκης Καραγκούνιας, πάντως, τα έχει βάλει περισσότερο με τον Ηλία Γκότση. Χθες άρχισε να του φωνάζει πως δεν φέρθηκε «αντρίκια», υπογραμμίζοντας πως «η γνώμη ενός άντρα είναι για να λέγεται», εννοώντας πως έπρεπε να μιλήσει για τη διαφωνία του στα ματσαρίσματα με τους κόκκινους και να μην κρίνει εκ των υστέρων.

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024