Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον άνδρα που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε IX και άνοιξε φιάλη υγραερίου
Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να προκαλέσει κακό τόσο στα ανήλικα όσο και στον εαυτό του.
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από τον εισαγγελέα εις βάρος του 62χρονου στη Θεσσαλονίκη που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο, όπου άνοιξε μία φιάλη υγραερίου.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να προκαλέσει κακό τόσο στα ανήλικα όσο και στον εαυτό του.
Συγκεκριμένα κατηγορείται για: απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος και εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου κατ’ εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.
Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη.
Εικόνες ντοκουμέντο
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που δημοσιεύει το MEGA, εντοπίστηκαν δύο φιάλες υγραερίου, η μία στην καμπίνα των επιβατών και η δεύτερη, ασφαλισμένη, στο πορτ μπαγκάζ.
- Αποκαλύφθηκε νέος πλανήτης σε τροχιά γύρω από νεαρό ήλιο – Την ύπαρξή του επιβεβαιώνουν δύο ομάδες επιστημόνων
- Ο Καραλής πήρε την τέταρτη θέση στο Diamond League – Αποσύρθηκε ο Ντουπλάντις (vids)
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Gstaad Open
- Οδύσσεια νο.2: ΑΙ ταινία μεγάλου μήκους κοντράει το έπος του Νόλαν – «Άνθρωπος εναντίον Μηχανής»
- Βόλος: Παρίσταναν του πελάτες σε κοσμηματοπωλείο και έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας – Άφαντοι οι δύο δράστες
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί


