Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Κάβουρα: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Βίκυ Κάβουρα: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Η ηθοποιός παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως είναι μαζί με τον ποδοσφαιριστή

Μετά από τα δεκάδες δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και τους θέλουν ζευγάρι, η Βίκυ Κάβουρα επιβεβαίωσε με τον δικό της τρόπο ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «αέρα» του «Πρωινό μας», η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής είναι μαζί εδώ και έξι μήνες και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ωστόσο έχουν αποφασίσει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Επειδή η Βίκυ Κάβουρα έχει ταλαιπωρηθεί από τη δημοσιότητα στις προηγούμενες σχέσεις της, μου είχε πει ότι τα φώτα της έκαναν κακό. Από ό,τι μαθαίνω είναι πολύ καλά μαζί. Ο Χάρης Σιανίδης ευθύνεται γι’ αυτό, καθώς γνωρίστηκαν σε ένα event που διοργάνωσε στη Γλυφάδα», είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ.

Η Βίκυ Κάβουρα, σε πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες , απέφυγε να απαντήσει για την προσωπική της ζωή, αλλά και όσα γράφονται για εκείνη. Ωστόσο, σήμερα έκανε ένα Q&A στο instagram απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

«Είσαι ελεύθερη ή ΑΕΚ;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε για την προσωπική της ζωή και εκείνη απάντησε δημοσιεύοντας φωτογραφία της με ένα κίτρινο φούτερ, επιβεβαιώνοντας έτσι με έμμεσο τρόπο τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα της ΑΕΚ.

Η ανάρτησή της

Οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της και έτσι αναφέρθηκε πως είναι μαζί.

Η πρώτη συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη. Από τότε φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι, αφιερώνοντας πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο.

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024