Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Νίκη τίτλου στο 92' για τους Καταλανούς

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Νίκη τίτλου στο 92′ για τους Καταλανούς

Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Κεσί, η Μπαρτσελόνα έκανε μια μυθική ανατροπή απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με σκορ 2-1 και κάνοντας ένα τεράστιο άλμα τίτλου.

Μια τεράστια ανατροπή τίτλου έκανε η Μπαρτσελόνα που επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της La Liga, όντας πλέον στο +12 από τους «μερένχες», έχοντας πλέον ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

Το γκολ που έδωσε τη λύση στους «μπλαουγκράνα» σημείωσε ο Φρανκ Κεσί με τέρμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Λίγο νωρίτερα είχε σκοράρει και η Ρεάλ όμως μετά από υπόδειξη του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι καθώς στο 9′ προηγήθηκε 0-1 εξαιτίας αυτογκόλ τού Ρόναλντ Αραούχο. Η Μπαρτσελόνα όμως μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα σε κρίσιμο σημείο, με τον Σέρχι Ρομπέρτο να σκοράρει για το 1-1 στο 45′.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ο Ασένσιο σόκαρε το «Καμπ Νου» στο 81′, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Και αφού δεν έγινε το 1-2, ο Κεσί με δικό του τέρμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα που είναι πλέον αγκαλιά με τον τίτλο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Μπαλντέ, Κουντέ, Σέρτζι Ρομπέρτο (76’ Κεσί), Κρίστενσεν, Γκάβι (90+1’ Φάτι), Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Ραφίνια (83’ Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Νάτσο (62’ Μεντί), Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά (76’ Τσουαμενί), Μόντριτς (76’ Θεμπάγιος), Κρόος (62’ Ροδρίγο), Βαλβέρδε (76’ Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024