Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εκεί για ‘σένα με περισσότερους τρόπους από ό,τι φαντάζεσαι

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εκεί για ‘σένα με περισσότερους τρόπους από ό,τι φαντάζεσαι

Μια νέα καμπάνια μας υπενθυμίζει όλους τους λόγους που θέλουμε τον ΓΕΡΜΑΝΟ μας

Σίγουρα σου έχει ήδη τραβήξει την προσοχή με τα λαμπερά της χρώματα – αλλά κυρίως με το περιεχόμενό της. Ο λόγος για τη νέα καμπάνια της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που ήρθε για να μας υπενθυμίσει όλους τους λόγους που η αλυσίδα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεών μας για οτιδήποτε σχετικό με την τεχνολογία, προσφέροντάς μας σταθερά μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης και ψάχνοντας διαρκώς τρόπους για να κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη.

Στα 263 φυσικά καταστήματα που διαθέτει σε όλη τη χώρα, αλλά και μέσα από την φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα της, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει ότι μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βρούμε αυτό ακριβώς που θα μας λύσει τα χέρια – είτε πρόκειται για την τεράστια ποικιλία της σε αγαπημένα tech προϊόντα, είτε για τους Tech Experts που αναλαμβάνουν να λύσουν κάθε απορία μας, είτε, φυσικά, για τις κορυφαίες υπηρεσίες επισκευών, μιας και πρόκειται για τον Νο1 προορισμό  για service κινητού & προϊόντων τεχνολογίας.

Θέλεις μερικά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι ό,τι και αν θέλεις, ό,τι και αν σκεφτείς ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εκεί;

Έχει τον άνθρωπό σου

Χρειάζεσαι κάποιον να σου εξηγήσει πώς ακριβώς λειτουργεί η νέα σου συσκευή, να αναλάβει να σου εγκαταστήσει όλα τα απαραίτητα, αλλά και να σου προτείνει όσα θα έκαναν καλύτερη τη δική σου εξατομικευμένη εμπειρία με τη νέα σου συσκευή; Αυτά και πολλά περισσότερα μπορεί να κάνει για ‘σένα η ομάδα των Tech Experts του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, που είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να σώσει τη μέρα σου – ή, τέλος πάντων, να την απαλλάξει από μπόλικη ταλαιπωρία. Είτε αναρωτιέσαι πώς μπορείς να μεταφέρεις ένα αρχείο, είτε δυσκολεύεσαι να ενεργοποιήσεις το νέο σου gadget, η καλύτερη λύση είναι να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Είναι ο «γιατρός» της συσκευής σου

Ξαφνικά το laptop σου εμφανίζει τη μισητή μπλε οθόνη; Η μπαταρία του κινητού σου εξαντλείται με το παραμικρό; Ή μήπως η οθόνη του έγινε χίλια κομμάτια και μαζί της και η καρδούλα σου; Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, εννοείται ότι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι (και) εκεί, με το διάσημο πια G Service του. Εξουσιοδοτημένο σε 14 κατηγορίες προϊόντων – που περιλαμβάνουν ακόμη και το ηλεκτρικό σου ποδήλατο – και σε περισσότερους από 80 κατασκευαστές συσκευών, είναι σίγουρο ότι θα καλύψει κάθε σου ανάγκη. Άλλωστε, σε ετήσια βάση ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχει στην ομάδα του περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης, ενώ διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, στη διάρκεια των οποίων έχει επισκευάσει πάνω από 6.000.000 συσκευές. Και εκτός των άλλων, σου δίνει την ευκαιρία να ενημερώνεσαι με ένα κλικ ανά πάσα στιγμή για την πορεία της επισκευής σου. Τι άλλο να του ζητήσεις;

Ξέρει και από gaming

Αν είσαι gamer, μάλλον γνωρίζεις ήδη ότι στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις όλες τις νέες κυκλοφορίες, τους κορυφαίους τίτλους, αλλά και state-of-the-art οθόνες και περιφερειακά, που θα κάνουν τα ρεκόρ παιχνιδάκι. Όμως όταν ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ λέει ότι είναι εκεί για το gaming community, το εννοεί πραγματικά. Για αυτό και είναι έτοιμος να σε βοηθήσει να στήσεις το δικό σου gaming room που θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Φτάνει να του το ζητήσεις.

Το θέλεις; Σου το φέρνει.

Θέλεις την ευκολία των ηλεκτρονικών αγορών, όμως δεν είσαι ποτέ στο σπίτι για να τις παραλάβεις; Και σε αυτή την περίπτωση, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εκεί, για να σου φέρει τις αγορές σου εκεί που σε βολεύει πραγματικά, με την υπηρεσία G Click & Collect. Μπαίνεις στο site, διαλέγεις αυτό που θέλεις, το παραγγέλνεις και την αμέσως επόμενη στιγμή σε περιμένει στο πιο κοντινό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Κι αν δεν είσαι σίγουρος για το πότε θα μπορέσεις να περάσεις να το πάρεις, η υπηρεσία σού επιτρέπει να δεσμεύσεις την παραγγελία σου για τρεις ημέρες, για να την παραλάβεις όποτε σε βολεύει. Καθόλου άσχημα, έτσι δεν είναι;

Θέλει να κάνει τα τεχνολογικά όνειρά σου πραγματικότητα

Έχεις ερωτευτεί εκείνο το ολοκαίνουργιο smartphone, αλλά (νομίζεις ότι) δεν μπορείς να το αποκτήσεις; Κι όμως, μπορείς, γιατί ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει τη λύση. Τώρα, μπορείς να επισκεφθείς ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, να το πάρεις αμέσως μαζί σου στο σπίτι και να το αποπληρώσεις με δόσεις, ακόμη και αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα. Και μέχρι τις 31 Μαρτίου, τους τόκους θα σου τους κάνει δώρο εκείνος.

Όπως καταλαβαίνεις, όταν λέει ότι είναι εκεί για ‘σένα, το εννοεί. Όποιος και αν είσαι, όποιες και αν είναι οι τεχνολογικές σου ανάγκες.

Ανακάλυψε τους τρόπους που ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι στο πλευρό σου.

* Ο Νο 1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά επίσκεψη καταστημάτων για επισκευή κινητού & προϊόντων τεχνολογίας.


Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024