Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ελπίδα»: Ακούστε το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού που έγινε επιτυχία πριν καν κυκλοφορήσει

«Ελπίδα»: Ακούστε το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού που έγινε επιτυχία πριν καν κυκλοφορήσει

Το «Ελπίδα» κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού κι έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει, μετά από ένα TikTok video του Κωνσταντίνου Αργυρού μέσα στο studio ηχογράφησης, καθώς κι από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Teatro Athens»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, μας χαρίζει την πιο μουσική «Ελπίδα», μέσα από το νέο του single!

Το «Ελπίδα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λεμονή Σκοπελίτη, μία πλούσια κι ενδιαφέρουσα μουσική παραγωγή που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Την παραγωγή έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Το «Ελπίδα» κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού κι έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει, μετά από ένα TikTok video του Κωνσταντίνου Αργυρού μέσα στο studio ηχογράφησης, καθώς κι από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Teatro Athens». Μάλιστα, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, έγινε εξώφυλλο και μπήκε στην πρώτη θέση του New Music Friday, της πιο σημαντικής λίστας του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες.

Το τραγούδι, που θα περιλαμβάνεται στο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22» και δίνει συνέχεια στα super επιτυχημένα singles του, συνοδεύεται από music video ιδιαίτερης αισθητικής, όπως συνηθίζει κάθε φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Στο video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, ο πάντα πρωτοπόρος καλλιτέχνης καταφέρνει να παρασύρει μουσικά το κοινό ενός μαγαζιού στο οποίο ο ίδιος είναι θαμώνας, καθώς κάθεται στο πιάνο και τραγουδά.

Η Coca-Cola, σταθερός υποστηρικτής μοναδικών μουσικών εμπειριών που μας φέρνουν πιο κοντά, φέρνει την αληθινή μαγεία και στο video clip «Ελπίδα». Και κρατά ζωντανή την υπόσχεση για ακόμα πιο επικές μουσικές εμπειρίες, δημιουργώντας ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι, με πολλές εκπλήξεις και τους επόμενους μήνες, συνεχίζοντας να αποτελεί έμπνευση για αξέχαστες μουσικές στιγμές για όλους!

Βρείτε το «Ελπίδα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024