
Αυστραλία: Έκανε δύο μερόνυχτα σερφ για καλό σκοπό
Πού και γιατί θα διαθέσει τα χρήματα ο σέρφερ.
Παγκόσμιο ρεκόρ στο σερφ έκανε ένας Αυστραλός που επί 40 ολόκληρες ώρες πάλευε με τα κύματα για καλό σκοπό.
Έπειτα από 40 ώρες συνεχούς σερφ ο Μπλέικ Τζόνστον βγήκε από τη θάλασσα εν μέσω χειροκροτημάτων και πανηγυρισμών στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
Στη συνέχεια χάθηκε στην αγκαλιά της οικογένειας του. Ο ίδιος πάλευε με τα κύματα επί 40 ώρες, μέρα και νύχτα, και κατάφερε να ξεπεράσει κατά δέκα ώρες το προηγούμενο ρεκόρ.
Πόσα χρήματα συγκέντρωσε
Ο 40χρονος Αυστραλός ήθελε να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό και τα κατάφερε. Συγκέντρωσε 335.000 δολάρια Αυστραλίας, περίπου 250 χιλιάδες ευρώ.
Τα χρήματα θα τα διαθέσει για τη φροντίδα ψυχικής υγείας των παιδιών στη μνήμη του πατέρα του που έβαλε τέλος στην ζωή του πριν από δέκα χρόνια.
Όπως λένε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπλέικ έχει χάσει και τρεις φίλους του εξαιτίας προβλημάτων ψυχικής υγείας.
Το ρεπορτάζ του MEGA
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου



