Στον Παναθηναϊκό έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Νταμπάνοβιτς στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους πράσινους να ζητούν πέναλτι σε ξεκάθαρο χέρι του Χατζισαφί μέσα στην περιοχή της Ένωσης στο 36ο λεπτό.
Συγκεκριμένα, μετά από γέμισμα μέσα στην περιοχή του Αθανασιάδη, ο Σιμάνσκι έδιωξε πλάγια την μπάλα και εκείνη βρήκε στο απλωμένο χέρι του Ιρανού μπακ της ΑΕΚ, με τον ρέφερι του ματς να δείχνει παίζεται και το VAR να μην ασχολείται καν με το χέρι και να μην καλεί καν τον Μαυροβούνιο να δει τη φάση σε on field review.
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία με αναρτήσεις της στο Twitter τόνισε ότι ο Χατζισαφί κάνει χέρι στο 36ο λεπτό, με διαιτητή και VAR να μην το δίνουν.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς υποσχέσθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στον «τελικό» του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν ενώ στάθηκε και στην στήριξη του κόσμου.
Παρακολουθήστε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου των Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Ζέλσον Μάρτινς ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League