
Το μήνυμα της Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Αν χτυπήσει άλλος ένας την όμορφη μύτη του άνδρα μου, θα τρελαθώ»
Η Μπέριλ ΜακΚίσικ έστειλε το δικό της ιδιαίτερο μήνυμα μετά από το αντιαθλητικό φάουλ του Γκουντάιτις στον σύζυγό της.
Ο Αρτούρας Γκουντάιτις χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ λίγο πριν από το ημίχρονο του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, όταν προσπάθησε να αμυνθεί με… άγαρμπο τρόπο απέναντι στον Σακίλ ΜακΚίσικ.
Ο Λιθουανός σέντερ χτύπησε τον Αμερικανό στο πρόσωπο, με την Μπέριλ ΜακΚίσικ να στέλνει το… μήνυμά της μέσω Twitter για το χτύπημα του Γκουντάιτις στον άνδρα της.
«Αν χτυπήσει άλλος ένας την όμορφη μύτη του άνδρα μου, θα τρελαθώ σας το λέω» έγραψε η σύζυγος του ΜακΚίσικ, που παραδοσιακά αρπάζει αφορμές σαν κι αυτή για να «μιλήσει» μέσω Twitter.
- Δεν είναι παραμύθι – Φαβορί ο Κίμι για τον παγκόσμιο τίτλο
- Νέα στρατιωτική ενίσχυση του Ισραήλ: Δεκάδες αμερικανικά αεροσκάφη ανεφοδιασμού κατευθύνονται στην περιοχή
- Ο Αντονέλι κυριάρχησε στο ΣΠΑ κι επέστρεψε στις νίκες (pics, vid)
- Καύσωνας: Πώς θα προστατευθούμε από τη ζέστη – Πού περιμένουμε τις υψηλότερες θερμοκρασίες
- Περιστέρι: Εξιχνιάστηκε κλοπή 11.000 ευρώ από εταιρικό όχημα – Ο ρόλος του υπαλλήλου
- Άνα Μεντιέτα: Η γυναίκα που χάραξε το σώμα της στη «Μητέρα Γη»

