Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώντας σε ένα κρουαζιερόπλοιο με 30.000 δολ. τον χρόνο

Ζώντας σε ένα κρουαζιερόπλοιο με 30.000 δολ. τον χρόνο

Η εταιρεία που κάνει το κρουαζιερόπλοιο, σπίτι σας

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να τα παρατήσετε όλα, να τα αφήσετε όλα πίσω και να ξεφύγετε από όλες τις ευθύνες σας;

Ακούγεται καλό, αλλά και ακριβό. Ή τουλάχιστον, ακούγονταν ακριβό μέχρι τώρα, γιατί πλέον σύμφωνα με το CNN Travel, μια εταιρεία εγκαινιάζει μια κρουαζιέρα τριών ετών, 130.000 μιλίων, «με σχετικά προσιτή τιμή, 30.000 δολάρια ανά άτομο τον χρόνο».

Η Life at Sea Cruises άνοιξε τις κρατήσεις για το τριετές ταξίδι της με το MV Gemini, το οποίο ξεκινάει από την Κωνσταντινούπολη την 1η Νοεμβρίου, και μεταξύ άλλων υπόσχεται μαγευτικές στιγμές και στα ελληνικά νησιά.

375 λιμάνια

Το πολυτελές γιοτ αναμένεται να «δέσει» σε 375 λιμάνια σε όλο τον κόσμο, επισκεπτόμενο 135 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Θα διανύσει περισσότερα από 130.000 μίλια μέσα σε τρία χρόνια, και δώσει την ευκαιρία σε όσους μπορούν να δουν από κοντά εμβληματικά αξιοθέατα από το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το Ταζ Μαχάλ της Ινδίας, μέχρι το Τσιτσέν Ίτζα του Μεξικού, τις πυραμίδες της Γκίζας, το Μάτσου Πίτσου και το Σινικό Τείχος της Κίνας.

Θα επισκεφθεί 103 «τροπικά νησιά» και από τα 375 λιμάνια σε 208 θα υπάρξει ολονύχτια διαμονή, δίνοντάς σας επιπλέον χρόνο στον συγκεκριμένο προορισμό.

Η εταιρεία είναι spin-off της Miray Cruises, η οποία αυτή τη στιγμή έχει το MV Gemini που ταξιδεύει στην Τουρκία και την Ελλάδα. Η εταιρεία έχει 30ετή ιστορία στον κλάδο της κρουαζιέρας.

Το πλοίο διαθέτει 400 καμπίνες, με χώρο για έως και 1.074 επιβάτες.

Χώροι εργασίας

Και λόγω της φύσης του ταξιδιού, καθώς και των παραδοσιακών ανέσεων κρουαζιερόπλοιων, εστιατορίων και ψυχαγωγίας, το Gemini θα είναι εξοπλισμένο με εγκαταστάσεις εργασίας από απόσταση.

Η εταιρεία υπόσχεται ένα επιχειρηματικό κέντρο πλήρους κλίμακας με αίθουσες συσκέψεων, 14 γραφεία, μια επιχειρηματική βιβλιοθήκη και ένα σαλόνι, πιθανώς για τα διαλείμματά σας για καφέ στη μέση της βάρδιας. Η πρόσβαση είναι δωρεάν.

Επίσης θα λειτουργεί 24ωρο νοσοκομείο με δωρεάν ιατρικές επισκέψεις. Η εταιρεία επιπλέει επίσης τη δυνατότητα «πρόσθετων φορολογικών πλεονεκτημάτων όταν εργάζεσθε ως διεθνής κάτοικος στο πλοίο».

«Οι επαγγελματίες χρειάζονται συνδεσιμότητα, τις κατάλληλες ανέσεις και τη λειτουργικότητα για να κάνουν τη δουλειά τους», δήλωσε ο Mikael Petterson, διευθύνων σύμβουλος της Life at Sea Cruises. «Δεν υπάρχει άλλη κρουαζιέρα που να προσφέρει αυτού του είδους την ευελιξία στους πελάτες της».

Οι καμπίνες εκτείνονται από τις καμπίνες “Virtual Inside” 130 τετραγωνικών ποδιών — οι οποίες ξεκινούν από 29.999 $ ανά άτομο ετησίως, [περίπου 180.000 για ένα ζευγάρι για το τριετές ταξίδι ] έως τις Balcony Suites, οι οποίες έχουν διπλάσιο μέγεθος και φτάνουν τα 109.999 δολάρια ανά άτομο.

Life at Sea Cruises

Πέρα από το επιχειρηματικό κέντρο, θα υπάρχουν πολλά που θα σας κρατήσουν απασχολημένους: χώρο ηλιοθεραπείας και πισίνα, κέντρο ευεξίας, αμφιθέατρο και «πολλές επιλογές για φαγητό», αν και οι πλήρεις λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη. Οι εκπαιδευτές επί του σκάφους θα είναι διαθέσιμοι για να διδάξουν χορό και μουσική, ενώ θα υπάρχουν ακόμη και single mixers για όσους ταξιδεύουν μόνοι.

Τα κυριότερα σημεία του ταξιδιού περιλαμβάνουν τα Χριστούγεννα στη Βραζιλία και την Πρωτοχρονιά στην Αργεντινή. Το πλοίο θα περιπλανηθεί σε όλη τη Νότια Αμερική (μεταβαίνοντας νότια προς την Ανταρκτική), θα κάνει τον γύρο των νησιών στην Καραϊβική και θα καταλήξει και στις δύο ακτές της Κεντρικής Αμερικής, στη συνέχεια θα ανέβει στη δυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής, περνώντας στη Χαβάη.

Οι στάσεις στην Ασία περιλαμβάνουν την Ιαπωνία (12 στάσεις), τη Νότια Κορέα (συμπεριλαμβανομένου του νησιού Jeju) και την Κίνα. Δένει επίσης στους περισσότερους από τους κλασικούς προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας, από το Μπαλί, το Ντα Νανγκ στο Βιετνάμ και την ακτή της Καμπότζης μέχρι την Μπανγκόκ, τη Σιγκαπούρη και την Κουάλα Λουμπούρ.

Θα διασχίσει την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το νησί μέσω του Νότιου Ειρηνικού. Ταξίδι γύρω από την Ινδία και τη Σρι Λάνκα. Στη συνέχεια, θα επισκεφθείτε τις Μαλδίβες και τις Σεϋχέλλες πριν περάσετε δυτικά στην Αφρική, στη Ζανζιβάρη και στη συνέχεια κατεβείτε στο Κέιπ Τάουν και στη δυτική ακτή της Αφρικής — με γρήγορες βουτιές δυτικά σε νησιά όπως η Αγία Ελένη, τα Κανάρια Νησιά και η Μαδέρα.

Επίσης θα πλεύσει γύρω από τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη.

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει επίσης δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν επίσης να φέρνουν οικογένεια και φίλους επί του σκάφους για επίσκεψη, δωρεάν. Η μακρά λίστα με αυτά που περιλαμβάνονται στο ταξίδι περιλαμβάνει επίσης αλκοόλ στο δείπνο συν αναψυκτικά, χυμούς, τσάι και καφέ όλη την ημέρα, πλυντήριο, λιμενικά τέλη και υπηρεσία καθαρισμού. Περιλαμβάνονται επίσης όλα τα γεύματα.

Πηγή: ΟΤ

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024