Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόκληση προς Γιάννη: «Αυτός είναι ο MVP σας;»

Πρόκληση προς Γιάννη: «Αυτός είναι ο MVP σας;»

Ο Μάιλς Τέρνερ κάρφωσε εντυπωσιακά στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση των Μπακς κόντρα στους Πέισερς και το twitter… ξεσαλώνει προς τον Έλληνα φόργουορντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην αναμέτρηση κόντρα στους Πέισερς, πέρα από την ήττα των Ελαφιών με 139-123, έπαθε κάτι που συνήθως προκαλεί ο ίδιος στους αντιπάλους του.

Σε μια από τις επιθέσεις της Ιντιάνα, ο πολύ καλός στο physical game σέντερ, Μάιλς Τέρνερ, πήρε την μπάλα με πρόσωπο στο καλάθι και εκμεταλλευόμενος πως ο Αντετοκούνμπο ήταν δύο βήματα πιο μακριά από όσο θα έπρεπε πήρε φόρα και έκανε ένα μεγαλοπρεπές poster dunk στο πρόσωπο του Γιάννη.

Η φάση όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral και μερικοί δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν από καζούρα έως και κριτική μέσω αυτής στο twitter όπως θα δείτε παρακάτω…

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024