Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόπη Τσαπανίδου: «Σοκάρει το πόρισμα της ΡΑΣ - Η αριστεία Μητσοτάκη είναι τα ρουσφέτια»

Πόπη Τσαπανίδου: «Σοκάρει το πόρισμα της ΡΑΣ – Η αριστεία Μητσοτάκη είναι τα ρουσφέτια»

Η Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή το πόρισμα της ΡΑΣ, κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «αδιαφορία για την ασφάλεια των πολιτών».

Το πόρισμα της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων για τον μοιραίο σταθμάρχη στο δυστύχημα των Τεμπών, αλλά και για τις ευθύνες του ΟΣΕ, σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Όπως τόνισε, «το πόρισμα της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, όχι μόνο σοκάρει, αλλά εντείνει το γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας, καθώς ανακαλεί όλους τους σταθμάρχες που η ΝΔ προσέλαβε με μπλοκάκι, κρίνοντας ότι έχουν ανεπαρκή εκπαίδευση και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, μάλιστα, πως «διαπιστώνουμε με τον πιο δραματικό τρόπο ότι η αριστεία και το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι τα ρουσφέτια και η αδιαφορία για την ασφάλεια των πολιτών».

Το πόρισμα – «βόμβα» της ΡΑΣ

Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, στο πόρισμά της, αναφέρει ότι ο σταθμάρχης της 28ης Φεβρουαρίου δεν είχε εκπαιδευτεί σωστά.

Ωστόσο, η ΡΑΣ εξαπολύει επίθεση και κατά του ΟΣΕ, ενώ προχωρά στη λήψη έκτακτων προσωρινών μέτρων, λόγω μη επαρκούς εκπαίδευσης προσωπικού κρίσιμων ειδικοτήτων.

Έστω και καθυστερημένα, η ΡΑΣ βλέπει σοβαρές ελλείψεις, παραβιάσεις των κανόνων ως προς την εκπαίδευση, αλλά και σχετικά με το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας του σιδηρόδρομου.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024